PeristeriNews.gr
Ζώδια

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019


Διαβάστε την ημερήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σας, σήμερα σημασία στη λεπτομέρεια.

ΚΡΙΟΣ

Η φόρτιση που ένιωθες από πριν συνεχίζει να σε καταλαμβάνει ακόμη περισσότερο, γιατί η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει ξεσκάσματα με νεύρα, αλλά και αυθαίρετους συλλογισμούς που σου δημιουργούνται στο μυαλό. Η κατάσταση αυτή σε ωθεί να επιδιώξεις να εκτονωθείς κάνοντας υπερβολές και μη υπολογίζοντας τις οικονομικές συνέπειες. Προσέχεις για να έχεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά θα είναι μια δύσκολη μέρα για τις σχέσεις και ιδίως με τους πολύ κοντινούς σου ανθρώπους εξ αίτιας του γενικότερου εκνευρισμού, αλλά και του τρόπου σου, ως προς την συμπεριφορά σου σ’ αυτούς. Θα αποφύγεις παρεξηγήσεις αν δείξεις λίγο τακτ, και να μην αφήσεις να σε επηρεάσει η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει οξύθυμο. Σκέψου, λίγα πράγματα ξαναφτιάχνονται όταν χαλάσουν, περισσότερο κινδυνεύουν οι ανθρώπινες σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι εμφανή τα σημάδια της κόπωσης που σου άφησαν οι υποχρεώσεις που αντιμετώπισες το προηγούμενο διάστημα. Η κατάσταση αυτή δεν θα βελτιωθεί σήμερα. Προς το παρόν, οπλίσου με αντοχές, υπομονή, φέρε σε πέρας ό,τι ακόμη εκκρεμεί, και φρόντισε τον εαυτό σου, γιατί έρχονται καλλίτερες μέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που ακούμε, ¨το μεν πνεύμα πρόθυμον η δε σαρξ ασθενής¨ σου έρχεται γάντι σήμερα. Ενώ θέλεις και έχεις να κανείς έναν σωρό πράγματα, η σημερινή αστρολογική όψη νομίζεις ότι ¨στραγγίζει¨ τις δυνάμεις σου και δεν μπορείς να υλοποιήσεις τίποτε από αυτά που θέλεις. Μην ανησυχείς, πολύ σύντομα θα τα πραγματοποιήσεις.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή αστρολογική όψη, τονίζει τον τομέα σου ¨εγώ και οι άλλοι¨, αλλά από την άλλη, δείχνει ότι βρίσκεστε σε άλλο μήκος κύματος, δεν επικοινωνείτε, ούτε καν με το ταίρι σου, με συνέπεια διάσταση απόψεων, διαφωνίες συγκρούσεις, καυγάδες. Προσπάθησε να τιθασεύσεις, νεύρα και εγωισμό μέχρι να περάσει αυτή η δύσκολη ημέρα, ώστε να αποφύγεις τις ζημιές στις σχέσεις σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη τονίζει την κοινωνικότητα σου αλλά και τις επιδόσεις σου στην επικοινωνία. Παίρνεις την πρωτοβουλία να επικοινωνήσεις με το στενό αλλά και ευρύτερο περιβάλλον σου, αλλά αυτό εγκυμονεί κίνδυνους διαφωνιών από διάσταση απόψεων που μπορεί να σας οδηγήσει σε σοβαρότερες παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σου σε απασχολούν σήμερα. Η σημερινή αστρολογική όψη σου φέρνει αβεβαιότητα και ανασφάλειες γι’ αυτά. Η σημερινή μέρα είναι η αιτία που κάθε κίνηση στον οικονομικό σου τομέα κινδυνεύει να αποτύχει. Επίσης υποδηλώνει ότι είναι πιθανόν να έρθεις σε προστριβές με κάποιο κοντινό σου πρόσωπο, εξ αίτιας πάλι οικονομικού ζητήματος. Κράτησε χαμηλούς τόνους, ώστε να μην βρεθείς εν αδίκω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ημέρα θα είναι δύσκολη!! Εσύ ήδη αρχίζεις την ημέρα σου με νεύρα, αφού οι αφορμές δεν θα σου λείψουν για να έχεις παρεξηγήσεις με πρόσωπα που σχετίζεσαι. Θα πρέπει να δείξεις υπομονή και ανοχή για να αποφύγεις διαμάχες και αντιπαραθέσεις, και να είσαι συγκρατημένος στα όσα λες και κάνεις, γιατί, ούτε τα λόγια ξελέγονται, ούτε οι πράξεις ξεγίνονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε γεμίζει άγχος επειδή αναδύονται οι απωθημένες φοβίες του παρελθόντος που καταστέλλουν τις δυνάμεις σου. Το γεγονός ότι οι φοβίες σου παρέμειναν απλώς και μόνο φοβίες χωρίς να πραγματοποιούνται, θα πρέπει να σε κάνει να τις αγνοήσεις και να μην αφήνεις να σε επηρεάζουν και να σε ανησυχούν. Αν το συνειδητοποιήσεις θα απαλλαγείς μια και καλή απ’ αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τομέας που σχετίζεται με τους φίλους σου πρωταγωνιστεί σήμερα, καθώς η σημερινή αστρολογική όψη μπορεί να διαταράξει την φιλική ατμόσφαιρα. Σου δημιουργεί σύγχυση εξ αιτίας αδυναμίας διαχειρίσεως των συναισθημάτων που δεν εκφράζεις με σαφήνεια, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρανοήσεις και παρερμηνείες και των συναισθημάτων και των προθέσεων σου. Αποτέλεσμα: νεύρα και αποστασιοποιήσεις που όμως αν αυτές γίνουν προκαταβολικά και προληπτικά, οι σχέσεις δεν θα τραυματισθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εσύ εξακολουθείς να καταστρώνεις σχέδια για τα επαγγελματικά σου και τις αλλαγές που νομίζεις ότι πρέπει να κάνεις. Όμως η σημερινή αστρολογική όψη σου δείχνει ότι ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος, γιατί θα είσαι μόνος στην προσπάθεια και χωρίς κανέναν να σε βοηθήσει, Γενικά στον χώρο της δουλειάς σου πιθανόν να υπάρξουν διαμάχες και καλά θα κάνεις να παραμείνεις ψύχραιμος και αμέτοχος.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ωθεί να θέλεις να κάνεις την μέρα σου πιο ενδιαφέρουσα, να βγεις από τα καθημερινά και τετριμμένα, να πας μια βόλτα, να βρεθείς αλλού. Η μέρα έχει άλλη γνώμη. Σου δημιουργεί άμεσες και επείγουσες υποχρεώσεις που ούτε να παραβλέψεις, ούτε να αναβάλλεις μπορείς και αυτό σε νευριάζει, αλλά δεν σου φταίει κανείς οπότε μην ξεσπάς σε λάθος ανθρώπους και χαλάς τις σχέσεις σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Peristeri News

Leave a Comment