PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πλησιάζουν οι συζητήσεις για την ανανέωση του Κάναντι


Οι συνεχόμενοι δύσκολοι αγώνες με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό έχουν αναγκάσει τον Ατρόμητο να στρέψει την προσοχή του στα αγωνιστικά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ίσως το πιο σημαντικό θέμα εν όψει του 2018-19 έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο λόγος για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταμίρ Κάναντι, με τον Αυστριακό τεχνικό να είναι το «Α και το Ω» για την ομάδα που θα προετοιμαστεί για τη νέα σεζόν, που εκτός απροόπτου θα έχει στο… μενού και τα προκριματικά του Europa League.

Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έχουν πραγματοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό (πάνω από μήνα) και ο Νταμίρ Κάναντι είναι πολύ θετικός στην προοπτική της παραμονής του στο Περιστέρι. Η επί της ουσίας στήριξη που έχει λάβει από τον μεγαλομέτοχο, Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο είναι ένα γεγονός που το λαμβάνει σοβαρά υπ’ όψιν ο επιτυχημένος προπονητής, που βλέπει παράλληλα ότι ο Ατρόμητος δεν βάζει ταβάνι στις φιλοδοξίες του.

Η ουσιαστική συζήτηση (οικονομικό και άλλα καίρια θέματα) αναμένεται να γίνει μετά το ματς και με τον Ολυμπιακό και συγκεκριμένα στα μέσα Φλεβάρη. Τότε θα φανούν πολλά αναφορικά για το αν το καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών μετουσιωθεί και σε ανανέωση συμβολαίου για τη νέα σεζόν.

Βέβαια, στον Ατρόμητο «παρακαλούν» να μην προκύψει ενδιαφέρον από κάποιο σύλλογο του εξωτερικού (ειδικότερα Γερμανία που είναι το όνειρο του Κάναντι) που θα μπορεί να εξασφαλίσει στον Αυστριακό και περισσότερα χρήματα και φυσικά την ανώτερη ποδοσφαιρικά χώρα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment