PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πλησίασε το όνειρο ο Ατρόμητος (video)


Κρίμα γι’ αυτή την ομάδα, κρίμα γι’ αυτή την εμφάνιση, κρίμα γι’ αυτόν τον κόσμο. Ατρόμητος- Ολυμπαικός 1-2 στην παράταση.

Κρίμα γι’ αυτή την ομάδα, κρίμα γι’ αυτή την εμφάνιση, κρίμα γι’ αυτόν τον κόσμο.

Ο Ατρόμητος κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό, στάθηκε σαν ίσος προς ίσο απέναντί του, πήγε το ματς στην παράταση, είχε φάσεις να κάνει και την ανατροπή, αλλά δεν κατάφερε να κάνει τη μεγαλύτερη υπέρβαση της ιστορίας του.

Η ήττα με 2-1 ένα λεπτό πριν το ματς φτάσει στα πέναλτι άφησε πικρή γεύση, αλλά η παλικαρίσια εμφάνιση μάς έκανε περήφανους για αυτούς τους παίκτες και τη μεγαλειώδη πορεία που έκανε η Ατρομητάρα μας φέτος.

Οι παίκτες μας ξεκίνησαν προσεκτικά το ματς και κράτησαν τους πρωταθλητές μακριά από τα καρέ του Ιτάνζ, ενώ παράλληλα προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι στην κόντρα με κύριο εκφραστή τον Μήτρογλου που είχε ένα καλό σουτ πάνω από τα δοκάρια του Κάρολ στο 21’.

Στο 24’ ο Φυτανίδης μάρκαρε τον Μανιάτη μέσα στη μεγάλη περιοχή και οι τυπικά φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Χολέμπας που ανέλαβε να το εκτελέσει έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 29’, ωστόσο, ο Τζιμπούρ με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει το γκολ που έκανε τη διαφορά.

Οι παίκτες της ομάδας μας δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν να απαντήσουν, χωρίς όμως επιτυχία με την κεφαλιά του Μπρίτο στο 37’ και του Φυτανίδη στο 39’. Στο 49’ ο Σκόνδρας είχε σουτ που πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Επστάιν στο 58’. Ο Ατρόμητος άρχισε να κερδίζει χώρο με τη μπάλα στα πόδια και συνέχισε να απειλεί με το φάουλ του Επστάιν στο 70’, πριν ρίξει την «κανονιά» στο 76’.

Ο Επστάιν μετά από κούρσα στα αριστερά έκανε το γύρισμα στο ύψος της περιοχής και ο Ιγκλέσιας πλάσαρε για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Κάρολ, αφού αυτή κτύπησε και στο σώμα του Χολέμπας. Στις κερκίδες, φυσικά, έγινε πανδαιμόνιο από τους χιλιάδες Περιστεριώτες που στάθηκαν στο πλευρό των παικτών μας, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ιτάνζ δίκαια δέχτηκε τις επευφημίες αφού σταμάτησε εκπληκτικά τη μπάλα σε κεφαλιά του Τζιμπούρ.

Στην παράταση οι παίκτες μας πάλι πρόσεξαν την εστία τους και παραλίγο να το πληρώσουν στο 93’ με το σουτ του Μιραλάς που πέρασε άουτ, αλλά δεν ξανακινδύνευσε για το πρώτο μέρος της παράτασης. Ενώ, όμως, όλα έδειχναν ότι το ματς θα πήγαινε στα πέναλτι, σε μία ανύποπτη φάση ο Φουστέρ με κεφαλιά πέτυχε το 2-1 ένα λεπτό πριν το φινάλε της παράτασης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Οικονόμου, Τόμας, Φυτανίδης, Τάτος (63’ Καραμάνος), Επστάιν, Μπρίτο (77’ Σφακιανάκης), Ιγκλέσιας (97’ Ζουέλα), Δημούτσος, Μήτρογλου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Μανιάτης (103’ Μοδέστο), Μέλμπεργκ, Τζιμπούρ, Μιραλάς, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μακούν (82’ Φουστέρ), Αμπντούν (72’ Φετφατζίδης).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment