PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πλησίασε τη νίκη αλλά έμεινε στο «Χ» ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος αν και είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει τους τρεις βαθμούς στη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος, δεν τα κατάφερε καθώς δεν είχε τη τύχη με το μέρος του (2 δοκάρια) και βρήκε απέναντι του τον εκπληκτικό Κρίστινσον (χαμένο πέναλτι στο 90′).

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό και το παιχνίδι πήγαινε πάνω – κάτω με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Στα πρώτα λεπτά ο Ατρόμητος είχε τον έλεγχο και στο 13ο λεπτό έγινε η πρώτη φάση που σήκωσε συζήτηση. Ο Φωτιάς κάνει χρήση του VAR για ένα μαρκάρισμα του Μόρα πάνω στον Νάτσο μέσα στη μεγάλη περιοχή, όμως εντέλει δεν έδωσε παράβαση.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως ο Ατρόμητος πέτυχε ίσως το πιο περίεργο γκολ της χρονιάς από την πρώτη κιόλας αγωνιστική. Συγκεκριμένα, ο Νάτσος στο 18′ έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Κρίστινσον δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας, η οποία κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0 σε μια απίστευτη γκάφα του Ισλανδού!

Μετά το τέρμα του Νάτσου, η Λάρισα απείλησε για πρώτη φορά στο 22′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς που πέρασε άουτ. Στο 27ο λεπτό η ΑΕΛ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία, καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μόρας πήρε την κεφαλιά, όμως η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και πιο συγκεκριμένα στο 44′ ο Βέλλιος είχε δοκάρι, μετά από σουτ, προλαβαίνοντας τον Μόρα. Στην αμέσως επόμενη φάση όμως η Λάρισα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Μιλοσάβλιεβιτς.

Ο Μπούστος έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια, σούταρε, η μπάλα κόντραρε σε δύο σώματα, κατέληξε στον Μιλοσάβλιεβιτς κι εκείνος με σουτ στην κίνηση ισοφάρισε σε 1-1.

Πίεσε ο Ατρόμητος για τη νίκη στο δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν έπεσε, με τον Ατρόμητο όμως να πιέζει για να πάρει προβάδισμα. Στο 50′ έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Μανούσο, ενώ στο 60′ είχε δεύτερο δοκάρι στο ματς μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες.

Στο 72′ ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ρισβάνης πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Βέλλιος τη δεύτερη, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Κρίστινσον. Στο 82ο λεπτό ο Ατρόμητος κέρδισε φάουλ σε πολύ καλό σημείο, όμως ο Ουγκράι έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία του τερματοφύλακα της ΑΕΛ.

Στο 88′ έγινε η πιο καθοριστική φάση του αγώνα, όπου ο Ατρόμητος έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο Φωτιάς θα κάνει χρήση του VAR για σπρώξιμο του Μπάλλα πάνω στον Μανούσο μέσα στη μεγάλη περιοχή και θα δώσει πέναλτι.

Όμως, ο Κρίστινσον πήρε την προσωπική του ρεβάνς, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Ούμπιδες και από μοιραίος στην ΑΕΛ έγινε ωραίος. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ενώ πίεσε για τη νίκη δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη φάση και ο Κρίστινσον έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του.

Γκολ: Νάστος 18′, 45+2 Μιλοσάβλιεβιτς

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Παπαδάκης (Ηρακλείου), Κωνστάντιος (Ευβοίας)
4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών)
AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μέγιερι (Θεοδωράκης 46′), Νάτσος, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης, Χαρίσης (Ουγκράι 72′), Μάντσον, Ούμπιδες, Ρόσα (Νταβιώτης 68′), Μανούσος, Βέλλιος.

Λάρισα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ, Μιλοσάβλιεβιτς (Φιλίποβιτς (82′), Μόρας, Καρανίκας, Σετσέροβιτς (Μπέρτος 94′), Μπράλιτς, Φατιόν, Ζίβκοβιτς, Μπούστος (Μπάλλας 71′), Νούνιτς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment