PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πληροφορίες εγγραφής κοινού στο Κολυμβητήριο Περιστερίου


Το δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου στην περιοχή της Χωράφας συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για την άθληση τους. Το PeristeriNews.gr σας ενημερώνει για όλα όσα χρειάζεστε αν έχετε αποφασίσει να εγγραφείτε στο δημοτικό κολυμβητήριο.

Αρχικά η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών αναμένεται να ξεκινήσει μεταξύ 10 με 15 Σεπτεμβρίου με τις ώρες εγγραφών για το κοινό να κυμαίνονται από τις 08:00 μέχρι τη 13:00 στη γραμματεία του κολυμβητηρίου από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή.

Οι ώρες λειτουργίας κοινού όπως όλα δείχνουν θα είναι όμοιες με την προηγούμενη χρονιά από τις 08:00 μέχρι τις 12:00 σε καθημερινή βάση.

Αναφορικά με τα δικαιολογητικά οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν τα ανάλογα έγγραφα από καρδιολόγο ή παθολόγο, δερματολόγο και γυναικολόγο (γυναίκες). Ακόμα θα χρειαστούν μια φωτογραφία, μια βεβαίωση ΔΕΚΟ για την επιβεβαίωση ότι ο ενδιαφερόμενος είναι δημότης Περιστερίου και την αστυνομική ταυτότητα. Για την επιβεβαίωση των προνομιακών τιμών στους ανέργους είναι απαραίτητη η προσκόμιση εκκαθαριστικού και κάρτας ανεργίας.

Τέλος σχετικά με το κόστος συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι που δεν ανήκουν σε κάποια κατηγορία προνομιακών τιμών (άνεργοι κλπ) θα πρέπει να καταβάλουν 30€/μήνα. Η συμμετοχή στους δικαιούχους ανέργους θα κοστίζει 8€/μήνα. Η τιμή συμμετοχής για δημότες εκτός Περιστερίου αναμένεται να κινηθεί στις ίδιες τιμές με πέρυσι, στα 35€/μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές και την ακριβή ημερομηνία έναρξης μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210 50 25 380.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment