PeristeriNews.gr
Κοινωνία

«Πλημμύρισε» η πλατεία στο Περιστέρι για τα δωρεάν rapid test


Πολύ μεγάλη συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη έχει η διενέργεια rapid test κορωνοϊού στην πλατεία Δημοκρατίας στο Περιστέρι.

Συμπολίτες μας κάθε ηλικίας και από κάθε γειτονιά της Αθήνας περιμένουν υπομονετικά στην ουρά ώστε να υποβληθούν στο δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Οργανισμού η διενέργεια rapid test θα γίνει σήμερα(Δευτέρα) μέχρι τις 14.00 ενώ αύριο(Τρίτη) θα γίνουν και πάλι τεστ από τις 10.00 μέχρι τις 14.00.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή με τους πολίτες να συμπληρώνουν μια φόρμα, να υποβάλλονται στο rapid test και μέσα σε λίγα λεπτά να λαμβάνουν μήνυμα στο κινητό τους για το αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια αν υπάρχει κάποιο θετικό κρούσμα ακολουθούνται οι οδηγίες που έχει δώσει ο ΕΟΔΥ με καραντίνα και αν χρειαστεί ιατρική περίθαλψη.

Υποβλήθηκε σε rapid test και ο Δήμαρχος Περιστερίου

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης έκανε από τους πρώτους, το τεστ για τον κορωνοϊό, και σε μήνυμά του, κάλεσε όλους τους συμπολίτες του, που επιθυμούν, να πράξουν το ίδιο.

Βασικός σκοπός των δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης από την πολιτεία είναι η πρόληψη, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και έχουν ως στόχο να σπάσει η αλυσίδα μετάδοσης του ιού.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Leave a Comment