PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Πληθαίνουν τα αιτήματα για παράταση αιτήσεων για κοινωνικό μέρισμα


Παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα ζητούν μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ).

Συγκεκριμένα, η ΠΟΦΕΕ κοινοποιεί αίτημα του Συλλόγου Λογιστών Φοροτεχνικών Αγρινίου & Περιχώρων, με το οποίο ζητείται παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα.

Συγκεκριμένα στο αίτημά του ο Σύλλογος αναφέρει: Την Τρίτη 17/12/2019 άρχισε η λειτουργία της πλατφόρμας υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το κοινωνικό μέρισμα έτους 2019. Από την έναρξη λειτουργίας παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στην πλατφόρμα, με κυρίως με την διασταύρωση του χρόνου ανεργίας, επίσης επισκέπτονται τα γραφεία μας όλοι δικαιούχοι και μη, οπότε ο χρόνος καθυστέρησης είναι πολύ μεγάλος. Επίσης οι εργάσιμες ημέρες έως την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων είναι μόλις έξι.

Όλα τα ανωτέρω μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι αν επιθυμούμε το κοινωνικό μέρισμα να το λάβουν όλοι όσοι το δικαιούνται, η παράταση της ημερομηνία λήξης είναι απαραίτητη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Πένθιμα χτύπησαν οι καμπάνες για τους 57 νεκρούς των Τεμπών

Peristeri News

Leave a Comment