PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πισωγύρισμα για το Περιστέρι εναντίον του Πανιωνίου


Ως ένα κακό αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί η ήττα του Περιστερίου στο Φάληρο από τον Πανιώνιο με 77-75.

Μια ήττα που αποτελεί πισωγύρισμα μετά την ιστορική νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό και κακό αποτέλεσμα για την προσπάθεια της ομάδας να μπει στην πρώτη τετράδα ενόψει πλέι οφ.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, καθώς οι ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ.

H εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στην τρίτη περίοδο, καθώς οι ομάδες συνέχισαν να συμβαδίζουν στο σκορ.

Ο Παπαντωνίου 18 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη έμεινε ψύχραιμος διαμορφώνοντας το 77-71, αλλά το Περιστέρι εκμεταλλευόμενο δύο άστοχες βολές του Χάρις μείωσε σε 77-75 με τον Μουρ (39:54). Ο Αγραβάνης στον εναπομείναντα χρόνο προσπάθησε να κάνει φάουλ στον Μπέρι, αλλά δεν υπήρξε κάποιο σφύριγμα και το άκουσμα της κόρνας της λήξης βρήκε τον Πανιώνιο νικητή με 77-75.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 38-38, 56-58, 77-75

Πανιώνιος (Φραγκιάς): Παπαντωνίου 13 (1), Μπέρι 20 (1), Χάρις 14 (4), Όστιν 5 (1), ΜακΚι 1, Δίπλαρος 8, Ντόρσεϊ 7 (11ριμπ.), Χάμιλτον 9 (1).

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 10 (1), Γκρέι 11 (1), Αγραβάνης 3, Ντάνιελ 10, Κάλαχαν 3 (1), Σκορδίλης 5, Μουράτος, Χάροου 5, Μπέντιλ 17 (10ριμπ.), Μουρ 11 (1).

Πεδουλάκης: «Δεν είμαστε ομάδα για να βρισκόμαστε στην πεντάδα»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για την ήττα από τον Πανιώνιο και τόνισε πως το Περιστέρι δεν είναι ακόμα έτοιμο, για να βρίσκεται στις πρώτες πέντε ομάδες.

Ο προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Κάναμε πάρα πολλά λάθη σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας. 21 λάθη ήταν πάρα πολλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να “φάμε” 25 πόντους στον αιφνιδιασμό. Ήμασταν βέβαια και αρκετά άστοχοι… Νομίζω πως αυτά τα δύο στοιχεία συνετέλεσαν στο να χάσουμε το παιχνίδι. Προχωράμε, όμως, κάναμε την προσπάθεια μας και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. 

Εμείς έχουμε το ίδιο μπάτζετ με τον Πανιώνιο. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα παίρνεις με το μυαλό. Είστε μια ομάδα που έχει σκαμπανεβάσματα κι αυτό είναι λογικό, γιατί είναι η πρώτη μας χρονιά. Τα παιδιά “περπατάνε” την εμπειρία και μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Τα παιδιά που μπορούν να διαχειριστούν καταστάσεις και παιχνίδια, είναι σε άλλα κλαμπ. Εμείς θέλουμε να δημιουργήσουμε τέτοια παιδιά. Είμαστε μια ομάδα που είναι σοβαρή σε όλο το πρωτάθλημα, ακόμα και σήμερα.

Ήμασταν άστοχοι, αλλά προσπαθήσαμε. Το Λαύριο ήταν απλά μια κακή παρένθεση. Στο Λαύριο, όπως είχα πει και τότε, δεν είχαμε πάει καν. Σήμερα, είχαμε καταστάσεις. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με καλό ρόστερ, είχε… πνιγεί στο άγχος, λόγω του κακού ξεκινήματος, αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε έπαρση, ούτε αλαζονεία… Εγώ το ξέρω πολύ καλά, έχω την εμπειρία.

Μπορεί να αρέσει στους δημοσιογράφους η βαθμολογία ,αλλά το έχω πει πολλές φορές, που δεν είμαστε ομάδα για να βρισκόμαστε στις πέντε πρώτες θέσεις. Δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα γι’ αυτό. Το ότι βρισκόμαστε σε αυτή την θέση, είναι από την προσπάθεια των παιδιών και από την καθημερινή δουλειά που κάνουν».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment