PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πιστεύουν σε ξένο ορισμό και για ΑΕΚ, Ολυμπιακό!


Δεν πανηγυρίζουν στον Ατρόμητο για τον ορισμό του Αζέρου διαιτητή, Αλίγιαρ Αγκάγεφ, στο ματς της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ. Η πιο σωστή λέξη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι «ικανοποίηση», αφού νιώθουν ότι έπειτα από πολύ καιρό δεν μιλούσαν σε… τοίχο.

Όπου… τοίχος μπορεί να βάλει κανείς την ΚΕΔ ή τον Μέλο Περέιρα.

Οι Περιστεριώτες είχαν συναντηθεί πολλές φορές με το αφεντικό της ελληνικής διαιτησίας, έπειτα από ματς που έμειναν με παράπονα από αποφάσεις ρέφερι και παρά το δίκιο που τους έδιναν στα λόγια οι ιθύνοντες της ΚΕΔ, στην πράξη δεν γινόταν τίποτα, αφού ο Ατρόμητος επανειλημμένα είχε ζητήσει ξένους διαιτητές.

Τελικά, χρειάστηκε μια συνάντηση διάρκειας περίπου μίας ώρας με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, την προηγούμενη εβδομάδα, ώστε να νιώσουν ότι πραγματικά μιλούν με έναν υπεύθυνο, που ενδιαφέρεται να μάθει τα παράπονα ομάδων επί της ουσίας. Αυτό αποδείχθηκε σε περίπου μία εβδομάδα…

Ο σημερινός ορισμός του Αζέρου, Αλίγιαρ Αγκάγεφ, έχει προκαλέσει ικανοποίηση για το γεγονός ότι δόθηκε δίκιο στις θέσεις του Ατρόμητου, που υποστήριζε συνεχώς ότι πρέπει επίσης να έχει ξένους διαιτητές στα ματς με τους «μεγάλους», όπως συνέβαινε με τους υπόλοιπους, από τη στιγμή που είναι μέσα στη μάχη της 3ης θέσης.

Μάλιστα, αυτό που θεωρούν εν μέσω των συζητήσεων που έχουν στον Ατρόμητο, είναι ότι λογικά από τη στιγμή που ορίστηκε ξένος ρέφερι στο ματς με τον ΠΑΟΚ, το ίδιο θα συμβεί και στο εντός έδρας με την ΑΕΚ και στο εκτός με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment