PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πιο δυνατή φέτος η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΓΣΠ


Ο Γ.Σ. Περιστερίου έκανε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ανταγωνιστικό το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και φαίνεται ότι ο κόπος έπιασε τόπο, με τη διατήρηση σημαντικού κορμού παικτριών και την επιλογή τεσσάρων καινούργιων.

Ο Γ.Σ. Περιστερίου έκανε μεγάλη προσπάθεια να κρατήσει ανταγωνιστικό το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και φαίνεται ότι ο κόπος έπιασε τόπο, με τη διατήρηση σημαντικού κορμού παικτριών και την επιλογή τεσσάρων καινούργιων.

Η Βάσω Τσαρούχα, η Ελένα Κατσαρά, η Ιωάννα Κελάρη και η Βάλια Μιχαήλ είναι οι προσθήκες που έγιναν, ώστε το Περιστέρι να διατηρήσει τις πρωταγωνιστικές βλέψεις του στην Α’ ΕΣΚΑ.

Αντίστοιχα αποδεσμεύτηκαν η Ασπα Μπενέκη, της Σοφία Σκεπετάρη και η Μαρία Γκούμα. Παράλληλα η νεάνιδα Ναταλία Λαγού δόθηκε με υποσχετική ενός έτους στον ΜΕΛΑΣ Αγ. Ελευθερίου, εκεί όπου επέστρεψε μετά τον δανεισμό της και η Ζήνα Γκαρτζολάκη.

Το who is who των καινούργιων παικτριών του Γ.Σ. Περιστερίου

Ελένα Κατσαρά
Ημ Γέννησης: 15/10/1990
Θέση: C
Υψος: 1,93

Ξεκίνησε 10 ετών από την Παλατιανή και από το 2005 και μετά άλλαξε πέντε ομάδες: Δάφνη Αθηνών, Αρη Χολαργού, Παγκράτι (κέρδισε την άνοδο στην Α2), Πανιώνιο και Παιανία. Πριν τον Πανιώνιο είχε σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό, ο οποίος την κράτησε έξω για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κορασίδων, Νεανίδων και Νέων Γυναικών.

Ιωάννα Κελάρη
Ημ Γεννησης 22/07/1986
Θέση: G
Υψος 1,78

Ξεκίνησε στον Αρατο Κιάτου σε ηλικία 9 ετών. Από τα 10,5 χρόνια της έπαιζε στη γυναικεία ομάδα του Αρατου, ενώ στα 12 κλήθηκε σε τουρνουά της ΕΣΚΑ και στις προεπιλογές της εθνικής Κορασίδων. Επαιξε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2003 στο Κοπαόνικ με την ομάδα νεανίδων.
Το 2006 εντάχθηκε στην Παιανία όπου έπαιξε μέχρι φέτος. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με ειδικότητα τοπογράφος μηχανικός. Διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κιάτο.

Βασιλική Τσαρούχα
Ημ. Γέννησης: 28/09/1982
Θέση: G
Υψος: 1,72

Η διαδρομή της στο μπάσκετ ξεκίνησε από τη γενέτειρά της, τη Χίο, το 1995. Πρώτη της ομάδα ο ΝΟ Χίου και μετά (1999) ο Παγχιακός. Με τον Πανγχιακό ανέβηκε στη Β’ Εθνική, στην Α2 και εν τέλει στην Α1 την περίοδο 2004-05.
Την περίοδο 2009-10 μετακόμισε στις Εσπερίδες και την περίοδο 2010-11 στον Αστέρα Εξαρχείων.
Παράλληλα με την αγωνιστική της δράση, είναι και διαιτητής στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Βάλια Μιχαήλ
Ημ Γεννησης 17/04/1986
Θέση: PM
Υψος1,70

Φοιτήτρια του Πάντειου Πανεπιστημίου στον τομέα οικονομικής και περιφερειακής ανάπτυξης. Η χώρα σίγουρα θα χρειαστεί τις γνώσεις της, αλλά και το Περιστέρι τις ικανότητές της στο μπάσκετ. Ξεκίνησε από το Σπόρτιγκ το 1999 και έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, όπως και δύο πανελλήνιους τίτλους με τις μικρότερες ομάδες. Το 2001 με τις κορασίδες και 2004 με τις νεάνιδες.
Την περίοδο 2006-07 έπαιξε στον Θρίαμβο και από το 2007 ως το 11 στον ΜΕΛΑΣ Αγίου Ελευθερίου. Εχει διατελέσει στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΣΚΑ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment