PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Πιο αποτελεσματικός ο Ατρόμητος του Παντελίδη


Μπορεί τη φετινή χρονιά ο Ατρόμητος να μην έχει παίξει το ποδόσφαιρο που βλέπαμε τα προηγούμενα δυο χρόνια αλλά στον αθλητισμό αυτό που μετράει είναι η αποτελεσματικότητα.

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που θα οδηγήσουν την Περιστεριώτικη ομάδα στα play-off ή στα ανώφελα παιχνίδια των play-out.

Λαμβάνοντας υπόψιν μας το ξεκίνημα της ομάδας με τον Γιάννη Αναστασίου στα τέσσερα πρώτα ματς του πρωταθλήματος ο Ατρόμητος είχε 2 ισοπαλίες (ΑΕΛ εντός, Λαμία εκτός) και 2 ήττες (ΠΑΟΚ εκτός, Αστέρας Τρ. εκτός) σε αντίθεση με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου που η ομάδα του Παντελίδη πλέον είχε 2 νίκες (ΑΕΛ εκτός, Αστέρας Τρ. εντός), 1 ισοπαλία (Λαμία εντός) και 1 ήττα (ΠΑΟΚ εκτός).

Κρίνοντας από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια που μπορούν να βγάλουν τα αρχικά συμπεράσματα η ομάδα δείχνει να γίνεται πιο αποτελεσματική με τον Παντελίδη έχοντας μπει για τα καλά σε τροχιά play-off.

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να δούμε είναι ότι ο Ατρόμητος τη φετινή χρονιά δεν έχει σκοράρει μέχρι στιγμής μόνο σε τρία ματς πρωταθλήματος (Ξάνθη εκτός, Παναθηναϊκός εντός, Ολυμπιακός εκτός) με αυτό να δείχνει ότι η ομάδα βρίσκει δίχτυα με τις λίγες ευκαιρίες που δημιουργεί αλλά αντιμετωπίζει σοβαρό αμυντικό πρόβλημα.

Η «μπετό» άμυνα που χαρακτήρισε τον Ατρόμητο τα προηγούμενα χρόνια δεν κατοικεί πλέον στο Περιστέρι αφού ακόμα και σε απλές επιθετικές κινήσεις του αντιπάλου η αμυντική συνοχή της ομάδας και τα παιδικά λάθη ματώνουν τα δίχτυα του Ατρομήτου.

Αυτό που μένει να δούμε στις εναπομείναντες εννέα αγωνιστικές είναι αν η αποτελεσματικότητα που φαίνεται να αποκτά η ομάδα θα συνδυαστεί με καλύτερο ποδόσφαιρο και με τις προσθήκες που πρόκειται να γίνουν ο Ατρόμητος να διεκδικήσει τους στόχους που είχε θέσει από την αρχή της χρονιάς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment