PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Πιο ακίνδυνη πλέον η Αιμιλίου Βεάκη στο Περιστέρι (photos)


Έπειτα από τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στα πεζοδρόμια του πολυσύχναστου δρόμου.

Είναι άλλωστε πλέον ένα από τα περισσότερα γνωστά σημεία συνάντησης για τη νεολαία της Δυτικής Αθήνας και ήταν άκρως επικίνδυνη από τα έργα της ανάπλασης που είχαν πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες.

Πλέον έπειτα από τις σημερινές εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από συνεργεία της εργολαβικής εταιρείας, οι πεζοί μπορούν να αισθάνονται περισσότεροι ασφαλείς μιας και περπατώντας από σήμερα στα πεζοδρόμια της Βεάκη δεν θα συναντήσετε τις επικίνδυνες προεξέχουσες βίδες που ανέμεναν τον φωτιστικό στύλο.

aimiliou_veaki_fwtistikoi_styloi_3

Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PeristeriNews.gr από βόλτα που έκανε σήμερα στο γνωστό δρόμο, εργάτες τοποθέτησαν σήμερα περίπου πενήντα φωτιστικούς στύλους στις αναμονές που ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνες και είχαν προκαλέσει αρκετά ατυχήματα σε περαστικούς.

Στο σημείο της τοποθέτησης των φωτιστικών στύλων βρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος Πόλης Βασίλης Μπέτσης ο οποίος από νωρίς το πρωί επιτηρούσε τις εργασίες εκ μέρους του Δήμου Περιστερίου έτσι ώστε όλα να κυλήσουν σύμφωνα με το πλάνο τοποθέτησης.

aimiliou_veaki_fwtistikoi_styloi_2

Πλέον το μόνο που μένει για τον φωτισμό του πολυσύχναστου δρόμου είναι να τοποθετηθούν τα ειδικά φωτιστικά στην κορυφή του στύλου κάτι που παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα γίνει μιας και όπως πληροφορηθήκαμε η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο έχει λάβει το 30% της χρηματοδότησης ενώ βρίσκεται περίπου στο 90% της ολοκλήρωσης του έργου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment