PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστεριώτης καταγγέλλει κλοπή σε σταθμό Μετρό


Μιλώντας στο PeristeriNews.gr αναφέρει πως προσπάθησαν να τον κλέψουν μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ανθρώπων μέσα στο Μετρό και οι υπεύθυνοι του είπαν «αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα».

Συγκεκριμένα ο συμπολίτης μας ηλικίας περίπου 50 ετών χρησιμοποίησε όπως κάνει καθημερινά το Μετρό για να βρεθεί στη δουλειά του, το πρωινό της Τετάρτης.

Στο σταθμό Μετρό «Ομόνοια» ενώ ανέβαινε τις σκάλες μια γυναίκα προσπάθησε να του αρπάξει το κινητό μέσα από την τσάντα πλάτης. Αμέσως ένας άνθρωπος που είδε την κλέφτρα της φώναξε αποτρέποντας την από το να κάνει την παράνομη πράξη.

Εκείνη τη στιγμή τόσο ο άνθρωπος που παραλίγο να του κλέψουν το κινητό αλλά και αρκετοί περαστικοί περικύκλωσαν την γυναίκα ζητώντας της το λόγο για την πράξη που είχε προβεί. Άμεσα δίπλα στη γυναίκα βρέθηκαν δυο συνεργοί της που την βοήθησαν να ξεφύγει από τους εξοργισμένους ανθρώπους.

Ο Περιστεριώτης που παραλίγο να του κλέψουν το κινητό απευθύνθηκε στη γραμματεία του σταθμού απαιτώντας να του υποδείξουν τους Αστυνομικούς ώστε να αναφέρει τα στοιχεία των κλεφτών για να αποφευχθούν κλοπές σε άλλους ανθρώπους που θα βρίσκονταν μέσα στο σταθμό. Η απάντηση που πήρε από τους ανθρώπους του σταθμού ήταν αποκαρδιωτική, «δεν υπάρχουν Αστυνομικοί στο σταθμό ούτε άνθρωποι ασφαλείας». Ενώ του είπαν ακόμα ότι αυτά συμβαίνουν κάθε μέρα και είναι τυχερός που τελικά δεν τον έκλεψαν.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι παράνομες πράξεις δίνουν και παίρνουν από τους επιτήδειους εντός των σταθμών Μετρό που εκμεταλλεύονται τις μέρες αιχμής όπως τώρα την εορταστική περίοδο και αφαιρούν πορτοφόλια, κινητά και άλλα αντικείμενα αξίας χωρίς να έχουν το παραμικρό άγχος για σύλληψη από ανθρώπους της τάξης μιας και πλέον η παρουσία τους σπανίζει ή είναι μηδενική στους σταθμούς Μετρό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment