PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: «Όταν εμείς παίζαμε Ευρωλίγκα…»


Ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο εξέδωσε το Περιστέρι για το αυριανό ματς κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, με τη νίκη να είναι απαραίτητη για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Η ανακοίνωση του ΓΣΠ:

«Το Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA, το Περιστέρι μας, η ομάδα της καρδιάς μας, η πόλη μας, δίνει το Σάββατο την πιο κρίσιμη μάχη για να επιστρέψει στην Ευρώπη! Να ανοίξει ξανά τα φτερά του και να πετάξει ψηλά! Κι είναι αυτή η ώρα, τώρα, που σε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!

Από τη μάχη με τον φιλόδοξο Ήφαιστο, δεν πρέπει να λείψει κανείς! Δεν θα λείψει κανείς! Γεμίζουμε το Κλειστό και όλοι μαζί νικάμε τον Ήφαιστο και βγαίνουμε στην Ευρώπη! Όπως παλιά…

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!»

Π. Βασιλόπουλος: Θέλουμε όσο τίποτα την πρόκριση

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για το τρίτο ματς του Περιστερίου με τον Ήφαιστο και τόνισε ότι πρέπει να περάσει η ομάδα του γιατί το χρωστάει στην ιστορία του.

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Ήφαιστο Λήμνου (25/5, 19:30) στο 3ο ματς της σειράς των playoffs στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι των προημιτελικών.

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ για το συγκεκριμένο παιχνίδι με τον Ήφαιστο και τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να προκριθεί γιατί οι παίκτες χρωστάνε μια πρόκριση στην ιστορία του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος:

«Τι Game of Thrones και Stranger Things; Το ενδιαφέρον βρίσκεται στα παιχνίδια με τον Ήφαιστο. Πολύ αμφίρροπη η σειρά (το ξέραμε άλλωστε άπαντες) με ωραίο μπάσκετ, αν και στο παιχνίδι της Λήμνου έπρεπε να πετάξουμε ένα ημίχρονο για να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε. Και με οδηγό την εικόνα του δεύτερου εικοσαλέπτου, θα μπούμε δυνατά στο παιχνίδι του Σαββάτου που, αν και κλισέ, έχει τον χαρακτήρα τελικός.

Μυστικά δεν υπάρχουν. Έχουμε παίξει με τον Ήφαιστο πέντε φορές μέσα στην χρονιά, συνεπώς κανείς δεν έχει να κρύψει τίποτα από κανέναν και όλοι ξέρουν όλους. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από την δική μας μεριά, είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι εξ αρχής. Μας έλειπε το “καθαρό μυαλό” στην Λήμνο και την πατήσαμε. Ελπίζω να μην επαναληφθεί διότι αυτή την φορά το λάθος θα είναι ολέθριο.

Έχουμε φτάσει να αγωνιζόμαστε τέλη Μαΐου, είμαστε μια ανάσα από την τετράδα και θέλουμε όσο τίποτα συνεχίσουμε την πορεία μας. Αφενός γιατί το χρωστάμε στους εαυτούς μας κι αφετέρου, στην ιστορία του συλλόγου».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment