PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Τι είπε η μητέρα των ανήλικων για το επεισόδιο με τον σταθμάρχη


Η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών από το Περιστέρι που συνελήφθησαν για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του μετρό, μίλησε για τις συνθήκες που οδήγησαν τα παιδιά της σε αυτή την αντίδραση.

Όπως σημείωσε στο LIVE NEWS του MEGA, η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, ο σταθμάρχης χειροδίκησε στο μεγαλύτερο παιδί, ενώ τους εξύβρισε και τους έκανε bullying.

«Θα φανώ δυνατή για τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή τα πίστεψα σ’ αυτά που μου είπαν. Ξέρω τι παιδιά έχω, γι’ αυτό παλεύω» σημείωσε η μητέρα των δύο παιδιών, προσθέτοντας: «Ας αναλογιστεί ο κύριος τι έκανε και ας βγει να πει την αλήθεια».

«Εγώ ζητάω σαν μάνα συγγνώμη για τα παιδιά μου, όμως τα παιδιά οδηγήθηκαν σε αυτή την αντίδραση από τον σταθμάρχη. Τα χτύπησε, τα απείλησε και τους έβρισε το σπίτι» πρόσθεσε.

«Ήθελε να το παίξει τραμπούκος ο σταθμάρχης» τόνισε η μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών, προσθέτοντας πως η οικογένεια θα στηρίξει τα δύο παιδιά. «Θα πουληθώ για τα παιδιά μου, αλλά θα βγει η αλήθεια» κατέληξε.

Το βίντεο ντοκουμέντο που «πρόδωσε» τους ανήλικους δράστες

Ενα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας, όπου καταγράφονται οι κινήσεις των δραστών λίγα λεπτά πριν από την επίθεση των ανήλικων δραστών και τον άγριο ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό.
Ειδικότερα, το βίντεο ντοκουμέντο από τις κάμερες παρακολούθησης του Μετρό στον σταθμό του Αγίου Αντωνίου, πριν από τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη, ήταν το στοιχείο κλειδί για τη σύλληψη των δυο ανηλικων αδερφών στο Περιστέρι.

Από αυτό το βίντεο και την ανάλυση του οι αρχές κατάφεραν να τους βρουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Ωστόσο οι αστυνομικοί της ασφάλειας Αθηνών είχαν να ξεπεράσουν ακόμη ένα εμπόδιο και αυτή τη φορά ήταν ένας ειδικός φρουρός που έδινε οδηγίες για να αποφύγουν τη σύλληψη. Οι διάλογοι του ειδικου φρουρού με τη μητέρα των κατηγορουμενων καινε τον ένστολο.

Μάλιστα, σε άλλη συνομιλία ο Ειδικός Φρουρός φτάνει στο σημείο να βρίσει τους συνάδελφους του.

Η μητέρα των δυο ανήλικων εκτός από τον ειδικό φρουρό συνομιλούσε και με ένα συγγενικό της πρόσωπο ζητώντας του συμβουλές. Αύριο οι δύο ανήλικοι θα οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment