PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Τα έργα που ταλαιπωρούν και κοστίζουν


Με αρκετές πλέον περιπτώσεις να χαρακτηρίζουν το τίτλο του άρθρου μας, αναγκαζόμαστε να γράψουμε για ένα φαινόμενο που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από τους συμπολίτες μας στο Περιστέρι.

Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στα έργα που υλοποιούνται συνεχώς από εταιρείες δημόσιου χαρακτήρα ή και ιδιωτικού, οι οποίες πραγματοποιούν εργασίες κάτω από το οδόστρωμα σε σημεία της πόλης μας, τα οποία έργα διαρκούν για πολλές μέρες δυσκολεύοντας τη κυκλοφορία των συμπολιτών μας ή όταν ολοκληρώνονται ο δρόμος δεν επανέρχεται στη κανονική μορφή του έχοντας ακόμα μια από τις χιλιάδες λακκούβες που υπάρχουν ήδη.

Το τελευταίο παράδειγμα που μας εξόργισε στη κυριολεξία είναι οι εργασίες που έγιναν στο μέσο της οδού Αιμιλίου Βεάκη. Στο δρόμο που πριν από μερικούς μήνες στρώθηκε νέο οδόστρωμα και μέχρι πρότινος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση σε όλο το μήκος της οδού.

veaki_trypa_mikrh

Πλέον έπειτα και από την εγκατάσταση φυσικού αερίου που πραγματοποιήθηκε, οι εργάτες της ιδιωτικής τεχνικής εταιρείας έκλεισαν με μπάλωμα τον ολοκαίνουριο δρόμο, καταστρέφοντας ένα έργο που όπως προείπαμε είχε φτιαχτεί πριν λίγους μήνες, αφήνοντας μας με μια απορία.

Για πόσο ακόμα ο Περιστεριώτης θα πληρώνει τσάμπα;

Σα να μην έφτανε αυτό το περιστατικό, σε ένα άλλο σημείο του Περιστερίου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Καρύστου και Πόντου, μια τεράστια τρύπα υπάρχει στη μέση του δρόμου, κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη τη διέλευση των αυτοκινήτων.

karystou_trya_mikrh

Τις προηγούμενες μέρες οι κάτοικοι την είχαν κλείσει με μια χάρτινη κούτα ενώ από χθες, η ΕΥΔΑΠ έχει τοποθετήσει προστατευτικά σίδερα προκειμένου να την κλείσει. Με ενδιαφέρον περιμένουμε να δούμε πότε θα κλείσει αφού ήδη έχουν περάσει περίπου επτά μέρες που παραμένει στην ίδια κατάσταση.

Ευτυχώς που δεν έπεσε κάποιο αυτοκίνητο εντός.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Leave a Comment