PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Σε πλήρη λειτουργία η δράση «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους» (video)


Τα φώτα της δημοσιότητας τραβάει τις τελευταίες μέρες η δράση, «Από την πρώτη μέρα δίπλα τους», που ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από μερικούς μήνες στο Δήμο Περιστερίου.

Η δράση δίνει βοήθεια σε οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα για ένα νεογέννητο παιδί (κούνια, ρουχισμό, μπιμπελό, πιπίλες κ.α.).

Τις τελευταίες ημέρες η δράση του Δήμου Περιστερίου έχει παρουσιαστεί σε όλα τα πανελλαδικά ΜΜΕ της Ελλάδας και δείχνει ότι παίρνει μεγάλες διαστάσεις αφού σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση περίπου πενήντα δικαιούχοι έχουν ήδη ενταχθεί στο κοινωνικό πρόγραμμα.

Το PeristeriNews.gr βρέθηκε στο χώρο που λειτουργεί η δράση και συνομίλησε με μια δικαιούχο του προγράμματος, η οποία τόνισε ότι αν δεν υπήρχε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα αντιμετώπιζε πολλές δυσκολίες με το νεογέννητο μωρό της.

Όπως αναφέρει στο video του PeristeriNews.gr ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αναστάσιο Θεοδωράκος, με τη βοήθεια της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου η μέλλουσα μητέρα ένα μήνα πριν την γέννηση του παιδιού της προσέρχεται σε χώρο του Δήμου Περιστερίου όπου και παραλαμβάνει τα απαραίτητα αγαθά για το νεογέννητο παιδί της έτσι ώστε να ξεκινήσει τη ζωή του όπως και τα υπόλοιπα παιδιά.

Μια πολύ σπουδαία κοινωνική δράση στο Περιστέρι που όπως φαίνεται αποκτά καθημερινά όλο και περισσότερους υποστηρικτές αλλά και δικαιούχους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment