PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Πως προχωράει το έργο της Σοφοκλή Βενιζέλου στην Αγία Τριάδα


Συνεχίζονται οι εργασίες της ανάπλασης στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου, τον κεντρικό οδικό άξονα της Αγίας Τριάδας στο Περιστέρι.

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν πραγματοποιηθεί έργα στα πεζοδρόμια του ενός μέρους της οδού από την πλατεία που βρίσκεται απέναντι από τα ΕΛΤΑ και μέχρι την συμβολή με την Τζων Κένεντυ.

Από την πρώτη εικόνα αντιλαμβάνεται κανείς ότι έχει γίνει διαπλάτυνση του πεζοδρομίου και έχουν δημιουργηθεί ειδικές θέσεις πάρκινγκ ενώ έχουν τοποθετηθεί και κολωνάκια για την αποφυγή παρκαρισμένων αυτοκινήτων πάνω στα πεζοδρόμια.

Η συνέχιση του ξηλώματος δρόμου και πεζοδρομίου συνεχίζεται αυτές τις μέρες προς το κομμάτι της Σοφοκλή Βενιζέλου που ξεκινά από την περιοχή του Αγίου Αντωνίου.

Να αναφερθεί πως η πλατεία απέναντι από τα ΕΛΤΑ θα αλλάξει εικόνα σε σχέση με το παρελθόν με την τοποθέτηση δέντρων και σημείων ανάπαυσης των πολιτών ενώ σε όλο το μήκος της οδού θα τοποθετηθεί ειδικός φωτισμός, υψηλά δέντρα και θα ασφαλτοστρωθεί εκ νέου.

Όπως αντικατοπτρίζεται και στη μακέτα του έργου θα πρόκειται για ένα ασφαλές σημείο περιπάτου των πολιτών της περιοχής στην Αγία Τριάδα που αναμένεται να αναπτυχθεί και οικονομικά.

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες της Σοφοκλή Βενιζέλου θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος του 2021.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment