PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Πτώση δέντρου διέκοψε την κυκλοφορία αυτοκινήτων (photo)


Οι σφοδρές απογευματινές καταιγίδες προκάλεσαν πολλά προβλήματα στους δρόμους του Περιστερίου ενώ νωρίτερα είχαμε και πτώση δέντρου στη μέση του δρόμου.

Συγκεκριμένα πριν από λίγη ώρα τα ισχυρά καιρικά φαινόμενα οδήγησαν στην πτώση ενός δέντρου επί της οδού Δωδεκανήσου στο Περιστέρι με την κυκλοφορία να διακόπτεται.

Από την πτώση του δέντρου δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός αφού εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο από το πολυσύχναστο σημείο της πόλης κοντά στη λεωφόρο Θηβών.

Τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής κακοκαιρίας που οδήγησαν και στα προβλήματα ήταν οι καταιγίδες, οι θυελλώδεις άνεμοι και η πτώση της θερμοκρασίας.

Από τις απογευματινές ώρες η κακοκαιρία άρχισε να εκδηλώνεται και στην Αττική, με ισχυρές βροχές και θυελλώδεις ανέμους.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών κατά το υπόλοιπο της μέρας σήμερα αναμένονται βροχές στο σύνολο σχεδόν της χώρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές.

Η λήξη της κακοκαιρίας στην Αττική αναμένεται να ολοκληρωθεί απόψε με τον καιρό για αύριο να επανέρχεται σε αυτόν των προηγούμενων ημερών αλλά με χαμηλότερη θερμοκρασία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment