PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: Πρώτη προπόνηση για Πεδουλάκη – Ψήνεται μπαμ με ΜακΚάλοχ


Μόλις μερικές ώρες μετά από την ανακοίνωσή του, ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα.

Την Πέμπτη (12/11) ο Έλληνας τεχνικός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση στη νέα του θητεία στο Περιστέρι στην προετοιμασία των παικτών ενόψει του παιχνιδιού της Κυριακής (15/11) κόντρα στο Μεσολόγγι για την Basket League.

Προς το παρόν οι Περιστεριώτες επικεντρώνονται στο ψυχολογικό κομμάτι προκειμένου να πάρει μια σημαντική νίκη στην ερχόμενη αγωνιστική και να ανέβουν και αγωνιστικά στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένουν εκτός οι τραυματίες Σαλούστρος και Πέτεγουεϊ οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Αργύρη Πεδουλάκη για το παιχνίδι με το Μεσολόγγι.

Ψήνεται μπαμ με Κρις ΜακΚάλοχ

Τον 25χρονο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ Κρις ΜακΚάλοχ προσπαθεί να αποκτήσει το Περιστέρι, σε μια κίνηση που μπορεί να το ανεβάσει πολλά επίπεδα στην προσπάθεια για διάκριση σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όλα αυτά σύμφωνα με τον Λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνας, με τον Κρις ΜακΚάλοχ, έναν 25χρονο ύψους 2μ.06 πάουερ φόργουορντ που έχει περάσει από τους Νετς, τους Γουίζαρντς, αρκετές ομάδες της G-League και βρίσκεται στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.

Στο ματς της 27ης Οκτωβρίου ο ΜακΚάλοχ ήταν ο κορυφαίος της Ρίτας στην εντός έδρας ήττα από το Περιστέρι (88-106), καθώς σε 20 λεπτά είχε σκοράρει 22 πόντους από 2/7 δίποντα, 4/4 τρίποντα και 6/7 βολές, ενώ είχε μαζέψει εννέα ριμπάουντ, στοιχείο που λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Σε τρεις σεζόν στο ΝΒΑ, από το 2015 που έγινε draft στο νούμερο 29 από τους Νετς, ο ΜακΚάλοχ είχε 3.3 πόντους και 1.9 ριμπάουντ ανά εννέα λεπτά σε σύνολο 59 αγώνων με την ομάδα του Μπρούκλιν και τους Γουίζαρντς.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment