PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Παραίτηση Αλέξανδρου Πλέστη


Ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Πλέστης, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή».

Θα παραμείνει στο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου ως απλός δημοτικός σύμβουλος της παράταξης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Πλέστη:

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις αρχαιρεσίες της Παράταξης μας μετά τις δημοτικές εκλογές και την παραίτηση του Δημήτρη Κελάφα από την θέση του δημοτικού συμβούλου, ομόφωνα οι δημοτικοί σύμβουλοι με εξέλεξαν ως επικεφαλή της δημοτικής ομάδας με χρονικό όριο το μισό της δημοτικής περιόδου.

Με το πέρας του χρόνου καλώ τον επικεφαλή της παράταξης Δημήτρη Κελάφα να συγκαλέσει την δημοτική ομάδα για την εκλογή νέου επικεφαλή αυτής.

Φίλες –οι

Στα δυόμιση χρόνια που είχα την τιμή να ηγούμαι της δημοτικής ομάδας προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις από την θέση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να υπερασπιστώ τις θέσεις και αξίες της παράταξης για τις οποίες μας επέλεξε ο Περιστεριώτικος λαός.

Αγωνίστηκα μέσα και έξω από το Δημοτικό συμβούλιο (παρότι η σύνθεση της δημοτικής μας ομάδας είναι ανομοιογενής ) άλλες φορές ασκώντας κριτική στην διοίκηση άλλες λειτουργώντας ως μοχλός πίεσης αλλά πάντα προτείνοντας λύσεις και κατευθύνσεις .

Ο στόχος σε όλες τις περιπτώσεις ήταν ένας .. Η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων . Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Παράταξης, τους διαμερισματικούς και δημοτικούς συμβούλους που στάθηκαν δίπλα μου στο δύσκολο έργο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης .

Δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος εκ νέου για την θέση του επικεφαλή της δημοτικής ομάδας αλλά με την ίδια θέληση και πάθος θα αγωνίζομαι από τη θέση του δημοτικού συμβούλου για το καλό και την ευημερία της πόλης και των κατοίκων της.

ΠΛΕΣΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment