PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Περιστέρι: Οι λαϊκές αγορές γιόρτασαν 90 χρόνια


Η γιορτή των λαϊκών αγορών πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Περιστερίου με την παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου.

«Οι Λαϊκές Αγορές είναι Ελλάδα», τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής στη μεγάλη γιορτή για τα 90 χρόνια των Λαϊκών Αγορών, με τη Ρένα Δούρου να αναφέρεται στην ανάγκη συλλογικής διασφάλισης του μέλλοντος του θεσμού που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή, απέναντι στα σύγχρονα προβλήματα και τις δυσκολίες της συγκυρίας.

Ήταν μία ξεχωριστή εκδήλωση που τα είχε παράσταση Καραγκιόζη από τον Χαρίδημο, συναυλία του Βαγγέλη Κορακάκη καθώς και πάγκους με προϊόντα, τα οποία στο τέλος μοιράστηκαν στους πολίτες.

Η Γιορτή συνδιοργανώθηκε από την Περιφέρεια Αττικής και τις Ομοσπονδίες Παραγωγών και Επαγγελματιών Λαϊκών Αγορών, με ελεύθερη είσοδο για τους πολίτες.

Μια εκδήλωση για το χθες αλλά κυρίως, για το σήμερα ενός θεσμού που αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες. Τις οικογένειες. Τους πολίτες. Τους ανέργους.

Όλους όσοι στη δύσκολη σημερινή συγκυρία, χρειάζονται στήριξη στην καθημερινότητά τους.

Και στη στήριξη αυτή βοηθούν σημαντικά οι Λαϊκές Αγορές. Για τον λόγο αυτόν άλλωστε πρόκειται να προσφερθούν τρόφιμα και λαχανικά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment