PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Οι ζωγραφιές μικρών παιδιών ομορφαίνουν και φέτος την πόλη


Ο Δήμος Περιστερίου φωτίζει και ομορφαίνει την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (έναντι ΟΤΕ), μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλης, από την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2020 το βράδυ, με τα έργα των μικρών ζωγράφων.

Ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στα παιδιά και στους γονείς τους για τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες στον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Παιδικής Ζωγραφικής του Δήμου Περιστερίου.

Εκατοντάδες ήταν φέτος οι συμμετοχές των μαθητών της πόλης του Περιστερίου, παρότι οι παιδικοί σταθμοί και τα δημοτικά σχολεία ήταν κλειστά. Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο φετινός διαγωνισμός με θέμα: «Περιστέρι Πολλών Αστέρων – Πόλη Αισιοδοξίας – Αγάπης – Ομορφιάς» διεξήχθη ψηφιακά.

Σε όλους τους μικρούς ζωγράφους θα αποσταλούν οι αναμνηστικοί έπαινοι για τη συμμετοχή τους.

Τα 51 έργα των μικρών μαθητών που επέλεξε η επιτροπή εικαστικών των εργαστηρίων ζωγραφικής της κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Δήμου Περιστερίου (ΔΕΠΑΔΠ), κοσμούν την πλατεία και οι πινελιές της ψυχής τους μετατρέπουν το χώρο στον πιο όμορφο της πόλης μας!

Μια καινοτόμα δράση του Δήμου Περιστερίου, εντελώς πρωτοποριακή για την χώρα μας, όπου ένας δημόσιος κοινόχρηστος χώρος δέχεται εικαστική παρέμβαση από πολίτες και ειδικότερα από τους μαθητές της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment