PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: «Ντού» οπαδών σε σεμινάριο στο ΚΥΒΕ!


«Άγνωστοι» με κουκούλες και κράνη εισέβαλλαν κατά τις 8:20 περίπου στο συνεδριακό κέντρου του Περιστερίου ΚΥΒΕ που βρίσκεται στην οδό Εθν. Μακαρίου 1 & Κηφισού, στο Περιστέρι βρίζοντας και πετώντας γιαούρτια προς τους διαιτητές που μόλις είχαν τελειώσει το επιμορφωτικό σεμινάριο της ΚΕΔ.

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν παρατηρητής και περιφερειάρχης διαιτησίας, Θάνος Νικολακόπουλος, ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για κατάθεση, όπως και αρκετοί άλλοι αυτόπτες μάρτυρες.

Επρόκειτο για επιμορφωτικό σεμινάριο για διαιτητές και βοηθούς Α & Β εθνικής του συνδέσμου της Αττικής, όταν στο φινάλε του εισέβαλαν 40 περίπου άτομα βρίζοντάς τους και κυνηγώντας τους. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εισβολή έμοιαζε με αυτή που είχε γίνει πριν καιρό στο Χίλτον χωρίς να υπάρχουν περεταίρω επεισόδια πλην των προπηλακισμών και κάποιον υβριστικών συνθημάτων κατά του προέδρου του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκη.

Κάποιες πληροφορίες λένε για τραυματισμό του βοηθού Σαμοΐλη στο φρύδι, ο οποίος προήλθε από κεσέ με γιαούρτι, ενώ οι όποιοι άλλοι μικροτραυματισμοί προήλθαν από τον συνωστισμό των διαιτητών στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από τους εισβολείς.

Οι οπαδοί έφεραν διακριτικά του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ρέφερι που ήταν παρόντες στο σεμινάριο.

Αξίζει να τονίσουμε πως λίγα μέτρα μακριά από το συνεδριακό κέντρο βρίσκεται ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού της περιοχής ο οποίος ήταν κλειστός εκείνη την ώρα, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η αστυνομία βρήκε εκεί παρατημένους κεσέδες με γιαούρτι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment