PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Μεγάλη συμμετοχή στο «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι»


Έντονη και αδιάκοπη είναι η δραστηριότητα του Υπεύθυνου της περιβαλλοντικής και κοινωνικής δράσης «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι» και Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου Περιστερίου Μπάμπη Δούναβη, για την ευαισθητοποίηση των φορέων, συλλόγων και σωματείων της πόλης.

Αρχικά επισκέφθηκε και παρέδωσε ευχαριστήριες επιστολές προς το κίνημα του Ερυθρού Σταυρού και την ομάδα του Ηφαίστου Περιστερίου.

Ο κ. Δούναβης με μεγάλη χαρά ευχαρίστησε τη Διοίκηση της ομάδας του Ηφαίστου για τη συνεισφορά τους στη συλλογή της απαιτούμενης ποσότητας από καπάκια για τη δράση που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Περιστερίου.

Λίγες μέρες νωρίτερα, η Περιφερειακή Επιτροπή Περιστερίου του Ερυθρού Σταυρού με πρωτοβουλία του Πρόεδρου Στράτου Εγγλέζου παρέδωσε μεγάλη ποσότητα από καπάκια με στόχο να προσφέρει το χαμόγελο σε αυτούς που έχουν κινητικά προβλήματα.

Παράλληλα, ο κ. Δούναβης απέστειλε επιστολή σε όλα σχολεία της πόλης και τους συλλόγους γονέων, ζητώντας και τη δική τους συμμετοχή στη δράση.

“Αγαπημένα μας παιδιά και μαθητές των σχολειών της πόλης μας, όπως και το καλοκαίρι του 2015 σας είχαμε δίπλα μας, έτσι και τώρα πάλι, θέλουμε τη συμμετοχή σας με απλές καθημερινές ενέργειες και πράξεις, που θα αποφέρουν όμως μια σπουδαία ανθρωπιστική βοήθεια”, τονίζει ο κ. Δούναβης και πρόσθεσε: “Από όσα μπουκαλάκια νερό, αναψυκτικό, γάλα και χυμό χρησιμοποιείτε, θα εξακολουθήσετε να συγκεντρώνετε τα καπάκια τους. Κάτι δηλαδή για σας τόσο απλό, αλλά για κάποιους όμως συνανθρώπους μας, έχει αποτέλεσμα καθοριστικά ωφέλιμο”.

Καταλήγοντας ότι η συλλογική συνεργασία και η μαζική προσφορά αγάπης, μέσα από μια διαρκώς διευρυνόμενη αντίληψη και αλυσίδα αλληλεγγύης, παιδιά της σκέψης, της ελπίδας και της αγκαλιάς μας, στις μέρες που διανύουμε, σώζει ανθρώπους και ζωές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment