PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι-Μαρούσι 75-56 (video)


Το Περιστέρι νίκησε με 75-56 το Μαρούσι με κορυφαίους τους Βρκιτς και Μότσνικ, και μπήκε στα πλέι οφ.

Το καλύτερο σενάριο προέκυψε για το Περιστέρι την τελευταία αγωνιστική της Α1, καθώς κέρδισε 75-56 το Μαρούσι και σε συνδυασμό με τις ήττες του Πανιώνιου (έμεινε εκτός πλέι οφ), της Καβάλας και του Κολοσσού, τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει στις 28/4 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ το δεύτερο παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για τις 30/4, όμως ανήμερα του ποδοσφαιρικού τελικού αγώνα Κυπέλλου όπου συμμετέχει ο Ατρόμητος, προφανώς και τίθεται ένα θέμα.

Το Περιστέρι πάτησε γκάζι με τα τρίποντα μετά το 50 λεπτό (8-9 υπέρ του Αμαρουσίου) και κατάφερε να προηγηθεί 32-16 και 34-18 στο 16΄. Το Μαρούσι προσπάθησε να αντιδράσει με δικό του 8-0, όμως η ομάδα μας έβλεπε σα… βαρέλι το καλάθι. Με 8/14 έξω από τα 6,75 κράτησε το προβάδισμα (40-28) για λογαριασμό της.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Μαρούσι κατάφερε να κερδίσει την 3η περίοδο 15-8, και έμεινε στο πνεύμα του αγώνα ως το 32′ (50-46), όμως η ομάδα μας έκανε 18-2 επιμέρους σκορ ως το 38′ (70-48) και τελικά έφτασε άνετα στο τελικό 75-56.

Οι διαιτητές: Μάνος, Μητσόπουλος, Διαμαντής.

Τα δεκάλεπτα: 20-11, 20-17, 8-15, 27-13.

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Πεδουλάκης): Β. Μάντζαρης 12 (2/3 τρ., 5 ας.), Γούντγουορντ, Ψαρόπουλος 3, Παπανικολάου 5, Μαρούγκας, Α. Μάντζαρης, Σκοτ 9 (3), Πέτρουλας 7 (2/3 τρ., 4 ας.), Βρκιτς 15 (3/4 τρ.), Λούμπι 11 (7 ρ.), Μαρίνος, Μότσνικ 13 (7 ρ.).

ΜΑΡΟΥΣΙ (Αλεξανδρής): Σούμπτερ 16, Νοέας 2, Μπάγκαριτς 9, Ακεψιμαϊδης, Μπάσντεν 4, Χαριτόπουλος 9 (1), Γκαγκαλούδης 9, Βαβάτσικος, Κογιαντίνοβιτς (1), Σιαμανδούρας, Τσόντζος, Καλογερόπουλος.

Συνέντευξη Τύπου

ΠΕΔΟΥΛΑΚΗΣ: Δε θα μιλήσουμε πολύ για το παιχνίδι σήμερα, τελευταία αγωνιστική. Οσοι είμαστε στο αγωνιστικό τμήμα αισθάνονται ευχαριστημένοι και δικαιωμένοι. Είχαμε ένα πλάνο που είχε πολλούς δρόμους. Ενας ήταν να παίξουν αρκετά τα νέα παιδιά. Θέλαμε να δώσουμε ένα προμήνυμα σε όλους τους νέους παίκτες. Μείναμε πιστοί σε αυτό το κομμάτι. Ένα άλλο ήταν να σωθεί η ομάδα, αλλά εμείς είχαμε κρυφό όνειρο να παίξουμε στα πλέι οφ, διότι το Περιστέρι μόνο πέρσι δε μπήκε στα πλέι οφ. Και ένα τρίτο ήταν το οικονομικό. Είχαμε προβλήματα, αλλά μείναμε επίσης πιστοί. Δεν πήραμε παίκτη παρ’ ότι μείναμε με έναν ψηλό. Ευχαριστώ τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα κι την αγάπησαν, όπως ακριβώς έγινε και στο Μαρούσι. Για μας η αυριανή μέρα είναι τα πλέι οφ και θέλουμε να δώσουμε εμπειρίες στα νέα παιδιά. Τελειώνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μας, που ήταν καθημερινά εδώ και έλυναν όσο μπορούσαν τα προβλήματα τα βιοποριστικά μας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ: Τελείωσε ακόμη ένα πρωτάθλημα, μας άφησε μια γλυκιά γεύση παρά την ήττα αυτή. Δεν το πιστεύουμε ότι φτάσαμε τόσο ψηλά. Είχαμε ελπίδες ξεκινώντας για την παραμονή, αλλά η συνέχεια ήταν πολύ καλή για εμάς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση, τους λίγους φανς που έχουμε αλλά είναι ένθερμοι. Θα ήθελα, πάντως, στα πλέι οφ να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από αυτή που είχαμε σήμερα. Είχαμε νεύρα, δεν ήμασταν καλοί. Ειμαστε μια ομάδα εκρηκτική, η οποία δεν ξέρεις ποτέ πως θα αντιδράσει κάθε φορά. Ευτυχώς υπάρχει εμπειρία και μπορούμε να διαχειριστούμε καταστάσεις που δεν αντέχονται ειλικρινά σας λέω. Συγχαρητήρια και στο Περιστέρι που πλασαρίστηκε και αυτό στα πλέι οφ. Λίγο, πολύ όλοι με τα ίδια λεφτά δουλέψαμε».

ΜΟΤΣΝΙΚ: Μετά το ματς με τον Ηλυσιακό, έπρεπε να αποδείξουμε στους εαυτούς μας και στους φιλάθλους μας ότι ήταν απλά ένα κακό ματς. Το αποδείξαμε σήμερα, παίζοντας και οι δώδεκα παίκτες. Αποδείξαμε, πρώτα στους εαυτούς μας όπως είπα, ότι έτσι όπως προπονούμαστε έτσι πρέπει να παίζουμε. Αυτή είναι η ανταμοιβή μας.

ΤΣΟΝΤΖΟΣ: «Τελείωσε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, η οποία ήταν απόλυτα πετυχημένη για εμάς. Πετύχαμε τους στόχους μας και με το παραπάνω από τους αρχικούς. Τώρα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ, για να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες να προχωρήσουμε ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment