PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Λήστευε ενώ είχε άδεια από τη φυλακή


Στα χέρια της Ασφάλειας έπεσε, στο Περιστέρι, 44χρονος Έλληνας ο οποίος έκανε ληστείες σε καταστήματα της ευρύτερης περιοχής.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής κατάφερε να ταυτοποιήσει τον 44χρονο και να πιστοποιήσει την εγκληματική του δράση, στο πλαίσιο ερευνών για την εξακρίβωση των στοιχείων του δράστη ληστειών που διαπράχθηκαν τις τελευταίες μέρες σε ζαχαροπλαστεία και φαρμακεία στο Περιστέρι και στο Αιγάλεω.

Συνελήφθη την στιγμή που μετέβαινε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, προκειμένου να θεωρήσει το φύλλο πορείας της αδείας του, καθώς τυγχάνει έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης, όπου εκτίει ποινή κάθειρξης για ληστείες. Κατά τη διάρκεια της άδειας επέστρεψε στην… παλιά του “τέχνη”.

O 44χρονος εισέρχονταν στα καταστήματα είτε μεταμφιεσμένος με περούκα είτε φορώντας καπέλο και γυαλιά και προσποιούμενος αρχικά τον πελάτη προέβαινε σε μικρές συναλλαγές. Ακολούθως, και αφού επιβεβαιώνονταν ότι δεν υπάρχει πελάτης στο κατάστημα, με την απειλή πιστολιού, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους και αποσπούσε χρήματα από το ταμείο.

Από τις έρευνες σε όχημα που χρησιμοποιούσε καθώς και σε δύο οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περούκες και είδη ρουχισμού που φορούσε κατά τη διάρκεια των ληστειών.

Μέχρι στιγμής, εξιχνιάσθηκαν τρείς περιπτώσεις ληστειών στο Περιστέρι και στο Αιγάλεω. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment