PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Η ποινή φυλακίσης του πατέρα των διδύμων


Η ποινή που επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον 23χρονο ορίστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση εξαγοράσιμη προς 10 ευρώ την ημέρα.

Νωρίτερα την ενοχή του πατέρα των δίδυμων είχε ζητήσει και η εισαγγελέας της έδρας τονίζοντας :

«Δεν αφήνουμε βρέφη 5 μηνών στο σπίτι μόνα τους. Εκτίθενται σε κίνδυνο και δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε τους λόγους. Η μόνη αντίδραση τους είναι το κλάμα και η βοήθεια όποιου ξένου προστρέξει».

Και συνέχισε:

«Από πουθενά δεν προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος όντως βρισκόταν στο νοσοκομείο. Ακόμα όμως κι αν πήγε στο νοσοκομείο έπρεπε ή να μείνει η μητέρα μαζί τους ή να πάρουν τα βρέφη μαζί τους ή να ειδοποιήσουν κάποιο συγγενή τους να τα προσέχει».

Είναι χαρακτηριστικό ότι η εισαγγελέας ζήτησε να μη δοθεί αναστολή στην ποινή χαρακτηρίζοντας την πράξη ως ιδιαιτέρως επικίνδυνη, ωστόσο ενώ το αίτημα της υιοθετήθηκε από το δικαστήριο επειδή η ποινή είναι κάτω των δυο ετών ο κατηγορούμενος θα παραμείνει ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε.

Από την πλευρά του ο πατέρας στην απολογία του ζήτησε χίλια συγνώμη και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας  ότι ένιωσε αδιαθεσία:

«Δεν μπορούσα να αναπνεύσω, έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Έλεγα στη σύζυγο μου να μείνει με τα παιδιά αλλά εκείνη επέμενε να έρθει μαζί μου. Τα παιδιά ήταν ταϊσμένα και κοιμόντουσαν στην κούνια τους. Δεν τα πήραμε μαζί επειδή στο νοσοκομείο έχει μικρόβια. Χίλια συγγνώμη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Δήμος Αθηναίων: Διαψεύδει τον διορισμό του Ανδρέα Παπανδρέου στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Ο δράστης δεν γνώριζε την κοπέλα που μαχαίρωσε στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment