PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι, η μόνη αήττητη ομάδα στην Ελλάδα!


Το 2 στα 2 έκανε το Περιστέρι στο Basketball Champions League αφού επικράτησε στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» με 91-83.

Με αυτή τη νίκη το Περιστέρι είναι η μόνη αήττητη ελληνική ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη έχοντας 4 νίκες στη Basketleague και 2 νίκες στο BCL.

Αν και οι παίκτες του Ηλία Ζούρου απώλεσαν διψήφιες διαφορές, αρκετές φορές στο παιχνίδι, τελικά πήραν τη νίκη (91-83) απέναντι στη Ρίγα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της πόλης μας ήταν ο Γουίλιαμ Χάτσερ, ο οποίος πήρε… φωτιά στην τέταρτη περίοδο, τελειώνοντας το παιχνίδι με 21 πόντους. Από ‘κει και πέρα, πολύ σημαντική συμβολή είχε και ο Χρήστος Σαλούστρος με 16 πόντους, ενώ άλλους τόσους είχε και ο Μάικ Μόρισον.

Από τους Λετονούς, που εκμεταλλεύτηκαν τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ (17) και την ευστοχία τους έξω από τα 6,75μ (14/32), πρώτος σκόρερ ήταν ο Στούμπρις με 18 πόντους, ενώ άλλους 14π. πρόσθεσε ο Μέντφορντ και άλλους 11π. ο Μπλουμς.

Εξαιρετική και η παρουσία του κόσμου και συγκεκριμένα των Fentagin που δημιούργησαν μια πραγματικά καυτή ατμόσφαιρα στο κλειστό δείχνοντας ότι τα 15 χρόνια που έλειψε το Περιστέρι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν πολλά!

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 44-35, 63-60, 91-83

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment