PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: Η επόμενη μέρα από το θάνατο του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή (video)


Σοκ έχει προκαλέσει στους ποδοσφαιρικούς κύκλους και όχι μόνο, ο αιφνίδιος θάνατος του 39χρονου συμπολίτη μας, Χαράλαμπου Καμπουρίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του ενώ αγωνιζόταν σε παιχνίδι για το Ανεξάρτητο πρωτάθλημα Δήμου Περιστερίου.

Το τραγικό γεγονός συνέβη πριν από μερικές μέρες στο γήπεδο της Χωράφας, προκαλώντας πανικό σε όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο γήπεδο.

Το PeristeriNews.gr μίλησε με τους ανθρώπους του Ανεξάρτητου πρωταθλήματος Δήμου Περιστερίου και συγκεκριμένα με τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης κ. Σπύρο Πιερουλίδη, ο οποίος μας ανέφερε τις διατάξεις του πρωταθλήματος για την ορθή λειτουργία αλλά και τις κινήσεις που έγιναν έπειτα από το μοιραίο γεγονός.

Όπως μας είπε ο κ. Πιερουλίδης, ο κάθε ερασιτέχνης αθλητής που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα πρέπει να κατέχει για να αγωνιστεί, ατομικό δελτίο ποδοσφαιριστή, το οποίο υπογράφεται από τον Σύλλογο, από ιατρό και από τον ίδιο τον αθλητή.

atomiko_deltio_podosfairisth_aneksarthto
Το ατομικό δελτίο αθλητή

Σύμφωνα και με την προκήρυξη του 31ου τουρνουά που διεξάγεται φέτος στα γήπεδα της πόλης μας από την «Αθλητική Ένωση Ανεξάρτητων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δήμου Περιστερίου Αττικής», αποφασίστηκε να παρευρίσκονται και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, φυσικοθεραπευτές – νοσηλευτές ή διασώστες.

Ενώ από τη φετινή χρονιά καθιερώθηκε και η υπεύθυνη δήλωση αθλητή η οποία υπογράφεται από τους αθλητές και είναι αναγκαία για τη συμμετοχή στους αγώνες.

ypeythinh_dhlwsh_podosfairisth_aneksarthto
Η υπεύθυνη δήλωση αθλητή

Ο Γενικός Γραμματέας τόνισε πως έπειτα από το τραγικό περιστατικό οι κινήσεις της Ένωσης ήταν οι ακόλουθες:

  • Σύγκληση εκτάκτου Διοικητικού Συμβουλίου με τους τοπικούς παράγοντες του αθλητικού οργανισμού του Δήμου μας.
  • Ζητήθηκαν οι εκθέσεις από τον διαιτητή, τον γιατρό και τον παρατηρητή του αγώνα.
  • Εστάλησαν δυο επιτροπές με μέλη της Ένωσης, μια στο γήπεδο και μια στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
  • Αναβλήθηκαν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες το περασμένο σαββατοκύριακο.

Το σοβαρό γεγονός συζητήθηκε και στο Δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου όπου με αφορμή την τοποθέτηση του επικεφαλής της παράταξης «Περιστέρι με όλους-Ανατροπή», Αλέξανδρου Πλέστη το θέμα σχολίασαν ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Μπεκιάρης, ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο επικεφαλής της «Αριστερής Κίνησης Περιστερίου», Παναγιώτης Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment