PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι για μεγάλα πράγματα στο ΟΑΚΑ


Η πολύ κακή 3η περίοδος και κάποια λάθος σφυρίγματα δεν άφησαν το Περιστέρι να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 8η αγωνιστικής της Basket League.

Το τελικό 80-75 δείχνει και την πραγματική εικόνα του αγώνα με την ομάδα της πόλης μας να έχει πολύ καλή εικόνα για τρείς περιόδους (πλην της 3ης).

Μάλιστα στην 4η περίοδο το Περιστέρι κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό του ματς διεκδικώντας με αξιώσεις τη νίκη μέχρι το τέλος αλλά κάποιες λάθος αποφάσεις από τους τρείς διαιτητές της αναμέτρησης έδωσαν την ευκαιρία στον μέτριο σήμερα Παναθηναϊκό να πάρει τη νίκη.

Ο Χάροου με 17 πόντους και 4 ασίστ και ο Σκορδίλης με νταμπλ-νταμπλ (11 πόντους, 10 ριμπάουντ) ήταν οι κορυφαίοι του ΓΣΠ ενώ ο Κάλαχαν στο ντεμπούτο του έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ (Πασκουάλ): Παππάς 20 (7/10 εντός παιδιάς), Λάσμε 4, Μήτογλου, Λεκαβίτσιους 3, Τόμας 13 (9 ριμπ.), Παπαγιάννης 2, Γκιστ 2, Σακελλαρίου, Καλάθης 20 (9 ασίστ), Καλαϊτζάκης, Βουγιούκας 4, Λάνγκφορντ 12

Περιστέρι ΒΙΚΟΣ COLA (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 7 (6 ριμπ.), Χάροου 17 (4 ασίστ), Γκρέι 8 (4 ασίστ), Σίρκο, Ντάνιελ 11, Μουράτος 6 (5 ριμπ.), Σκορδίλης 11 (10 ριμπ.), Φιλιππάκος, Αγραβάνης, Μπέντιλ 6, Καράμπελας, Κάλαχαν 9

Πεδουλάκης: Είναι ένα μάθημα για εμάς

Ο τεχνικός του Γ.Σ.Π. ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου πως “κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ήμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι ένα παιχνίδι που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ όσον αφορά το πως αντιμετωπίζεις πιο γρήγορους, πιο ψηλούς και πιο ανταγωνιστικούς παίκτες. Ο Παναθηναϊκός μας έβαλε πράγματα. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν καταλυτικό για εμάς με τον Καλάθη στο χαμηλό ποστ. Ο Βασιλόπουλος σταμάτησε τη δημιουργία και είχαμε τη δύναμη να μην τα παρατήσουμε για να επιστρέψουμε. Είμαι γενικά ευχαριστημένος και είναι ένα μάθημα για εμάς. Καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό στην EuroLeague και στο πρωτάθλημα”.

Σε ερώτηση που του έγινε για το αν περίμενε ένα τόσο καλό ξεκίνημα με τον Γ.Σ.Π., απάντησε: “Είμαστε ομάδα με αρμονία στο διοικητικό κομμάτι, οι παίκτες έχουν καλή ατμόσφαιρα και προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Θέλουμε να πάμε στη δουλειά κάθε μέρα. Μας έχουν βοηθήσει και τα αποτελέσματα. Έχουμε την εμπειρία να μην μας αποπροσανατολίζουν τα καλά λόγια που λένε. Ξεκινήσαμε για να σωθούμε με 500.000 αγωνιστικό μπάτζετ. Περάσαμε στο δεύτερο από τα τέσσερα επίπεδα. Είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ, κάποιοι σε μεσαίο επίπεδο και αυτοί που παλεύουν για να σωθούν. Εμείς θέλουμε να ανέβουμε στο δεύτερο επίπεδο και έχουμε δουλειά στην άμυνα. Το σεβασμό δεν στον χαρίζει κανένας. Ό,τι δουλεύεις αυτά θα παρουσιάσεις”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment