PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι για γούστα!


Έχει επιστρέψει για τα καλά και δεν κρατιέται! Το Περιστέρι επικράτησε του Τρίτωνα με 65-47, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική δέχθηκε μόλις 47 πόντους και πανηγύρισε την τρίτη του συνεχόμενη νίκη, περνώντας προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με βάση για ακόμα μια φορά τη «γρανιτένια» του άμυνα, το Περιστέρι συνέχισε με νίκη την πορεία του στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής, επικρατώντας όσο εύκολα δείχνει το τελικό σκορ του Τρίτωνα, με 65-47. Είναι χαρακτηριστικό της αμυντικής συνέπειας που δείχνει το τελευταίο διάστημα το Περιστέρι, ότι και κόντρα στην ομάδα του Παπάγου, κράτησε τον αντίπαλό του μόλις στους 47 πόντους.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη επέβαλε από την αρχή το δικό της νόμο στο κλειστό και μόλις από το α’ δεκάλεπτο άρχισε να χτίζει τις βάσεις για την τρίτη συνεχόμενη νίκη του, κλείνοντας με μια υπέρ της διαφορά της τάξεως των 5 πόντων (20-15). Εκεί ήταν και η τελευταία φορά που ο Τρίτων είχε όποια επαφή με το σκορ.

Οι Περιστεριώτες επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να σκοράρουν μόλις 7 πόντους στο β’ δεκάλεπτο, κρίνοντας το τελικό αποτέλεσμα μόλις από το ημίχρονο (35-22).

Στο υπόλοιπο του αγώνα, οι γηπεδούχοι συνέχισαν με την ίδια αφοσίωση στην άμυνά τους και έτσι επικράτησαν με 65-47, πετυχαίνοντας την 8η νίκη τους σε 10 αγωνιστικές.

Τα δεκάλεπτα: 20-15, 35-22, 47-35, 65-47

Διαιτητές : Πολυχρόνης, Πλιακας

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 10, Ντακούλιας 12(1), Γοργόνης 5(1), Μαγκουνής 15(1), Πολυτάρχου, Παπαντωνάκος 7, Μάντζαρης 5(1), Τασόπουλος 2, Γκιουζέλης, Καπώνης 5(1), Λυκογιάννης 4, Στάθης.

Τρίτωνας (Μιχελάκος) : Γρύλλης 6(2), Κουτουλας 3, Πετρόπουλος 2, Καλατζής 4, Κουκουνιάς 2, Ντιμπ 12, Ασπρόπουλος, Γεωργίου 3, Γκαβανόπουλος 3, Ανδριόπουλος 3, Βερτούδος 6.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment