PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Περιστέρι: Γιατί να επιλέξετε τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα


Με 100% επιτυχία στα Πανεπιστήμια, στην Πιστοποίηση Πληροφορικής και στα Πτυχία Αγγλικών τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα καταφέρνουν να ξεχωρίζουν μέσα από τις πρωτιές τους.

Η επιλογή του κατάλληλου εκπαιδευτικού κέντρου αποτελεί το πρώτο σημαντικό βήμα για τη φροντιστηριακή εκπαίδευση όλων των μαθητών ανεξαρτήτου ηλικίας. Συνταγή επιτυχίας μπορεί να μην υπάρχει, όμως η ουσιαστική διδασκαλία και η προσήλωση στο στόχο του κάθε παιδιού ξεχωριστά, είναι οι πυλώνες στους οποίους στηρίζεται το έργο των Εκπαιδευτικών Κέντρων Παπαδέα.

Γιατί να επιλέξετε τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα

Προσφέροντας Κέντρο Μελέτης για τα παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου, ολοκληρωμένα Προγράμματα σπουδών Λυκείου και ΕΠΑ.Λ, μαθήματα Ρομποτικής, προετοιμασία για την Πιστοποίηση γνώσεων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και μαθήματα Αγγλικών σε επίπεδο Lower και Proficiency, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα στέκονται δίπλα στους μαθητές τους από τα πρώτα χρόνια ώς και την αρχή της ακαδημαϊκής και επαγγελματικής τους καριέρας.

Πέτυχε με τους καλύτερους

Μετρώντας 14.000 επιτυχόντες επιστήμονες κάθε κλάδου και 120 μαθητές που μπήκαν πρώτοι στη σειρά εισαγωγής στη Σχολή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα πρωταγωνιστούν στη Μέση Εκπαίδευση σε Περιστέρι, Αιγάλεω και Χαϊδάρι, προσφέροντας την καινοτομία Ημέρα Πανεπιστημίου, δηλαδή μάθημα σε πανεπιστημιακό αμφιθέατρο μαζί με τους φοιτητές της Σχολής που θα επιλέξουν οι σπουδαστές. Η άμεση, εύληπτη και μεθοδική διδασκαλία από τους καθηγητές, η παρότρυνση για συχνές συναντήσεις με τους γονείς, η ύπαρξη προσωπικού συμβούλου για το κάθε παιδί ξεχωριστά σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και η συνολική στήριξη των μαθητών μέχρι τη συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου, αποδεικνύουν έμπρακτα, γιατί τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα βρίσκονται στην κορυφή.

Μελέτη και ρομποτική για ευτυχισμένα παιδιά και ξέγνοιαστους γονείς

Το Μελετητήριο για Παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου δημιουργήθηκε με την αρχή πως κάθε παιδί είναι ξεχωριστό. Πρόκειται για ένα χώρο καθημερινής μελέτης με στόχο να διδάσκει στα παιδιά πώς να οργανώνουν μεθοδικά τη μελέτη τους για να έχουν ποιοτικό χρόνο για τις υπόλοιπες εξωσχολικές τους δραστηριότητες, ενώ παράλληλα βοηθά τους εργαζόμενους γονείς να αποβάλλουν το άγχος για το καθημερινό διάβασμα των παιδιών τους.

H σχέση εμπιστοσύνης με τους μαθητές και τους γονείς ενισχύεται με την ασφαλή μεταφορά των παιδιών από το σχολείο στο Μελετητήριο, ενώ παρέχεται και χώρος για το μεσημεριανό γεύμα των παιδιών αλλά και δημιουργική απασχόληση μετά το τέλος των μαθημάτων.

Online μαθήματα για πτυχίο Η/Υ και Αγγλικών

Παράλληλα, στα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα λειτουργεί το τμήμα Πιστοποίησης βασικών γνώσεων Πληροφορικής GlobalCert (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) αναγνωρισμένο από τον ΕΟΠΠΕΠ και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ. Με μόλις 4 ώρες online μαθημάτωνστην τιμή των 180€ έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε πτυχίο σε Word, Excel και Internet, δηλαδή τις ενότητες που απαιτούνται στις προκηρύξεις για το Ελληνικό Δημόσιο.

Με 100% επιτυχία στα πτυχία LOWER και PROFICIENCY Αγγλικών, τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαδέα είναι η πιο σίγουρη επιλογή στα ταχύρρυθμα τμήματα ενηλίκων, με πτυχίο σε μόλις 45 ώρες διδασκαλίας.

Σημαντικό γρανάζι των Εκπαιδευτικών Κέντρων αποτελεί φυσικά και η ιδιοκτήτριά τους, Έφη Παπαδέα που διατέλεσε για 14 χρόνια Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, ενός οργάνου που εκπροσωπεί 150.000 εκπαιδευτικούς εργαζομένους στο φροντιστηριακό χώρο. Απόφοιτος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και του Αγγλικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Έφη Παπαδέα βάζει εδώ και χρόνια την προσωπική της υπογραφή στην ελληνική εκπαίδευση καθώς, μεταξύ άλλων, είναι ιδρυτικό μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών, του Δικτύου Προστασίας για τα δικαιώματα των παιδιών, και της Εκπαιδευτικής Αρωγής Νέων στα Αναμορφωτήρια. Επίσης, οι θέσεις της έχουν φιλοξενηθεί συχνά τόσο στα ελληνικά ΜΜΕ, όσο και στο γαλλικό, ιαπωνικό και τουρκικό τύπο.

Τα Εκπαιδευτικά Κέντρα Παπαδέα διαθέτουν ειδική έκπτωση για τρίτεκνες οικογένειες, φοιτητές, ανέργους και για υπαλλήλους ΟΤΕ, ΙΚΑ, ΕΦΚΑ, Υπουργείου Πολιτισμού, Ένοπλες Δυνάμεις, ΕΒΕΑ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τρία Εκπαιδευτικά Κέντρα:

-Περιστέρι: Εθνικής Αντιστάσεως 47 και Σαρανταπόρου, τηλ. 2105750022

-Αιγάλεω: Ιερά Οδός 257 και Αγίας Λαύρας, τηλ. 2105909095

-Χαϊδάρι: Στρ. Καραϊσκάκη 61 και Πλαστήρα ,τηλ. 210 5812 555

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Αντικείμενα που υπάρχουν τουλάχιστον μία φορά σε κάθε σπίτι

Peristeri News

Leave a Comment