PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στο Λόφο – Αναμονή στους κεντρικούς


Στο Λόφο Αξιωματικών συγκεντρώνεται αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον των ασφαλτοστρώσεων στο Περιστέρι.

Η εργολαβική εταιρεία που έχει αναλάβει τις εργασίες συντήρησης των ασφαλτικών ταπήτων, προχωρά καθημερινά την κατασκευή δρόμων στις γειτονιές της πόλης με σκοπό την αναβάθμιση του οδικού δικτύου του Δήμου μας.

Ήδη, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, η οδός Πατριάρχου Σεργίου, ένας δρόμος από τον οποίο διέρχεται και λεωφορειακή γραμμή αλλά και η οδός Μαντώς Μαυρογένους, μπροστά από τον ναό της Αγίας Αναστασίας, έχουν ασφαλτοστρωθεί, ενώ σειρά θα πάρουν και άλλοι δρόμοι της περιοχής.

Το έργο πραγματοποιείται με πόρους του Δήμου Περιστερίου με γνώμονα την αναβάθμιση του οδικού δικτύου στις γειτονιές ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες να ξεκινήσουν και ασφαλτοστρώσεις σε μεγαλύτερους δρόμους της πόλης με χρηματοδότηση της Περιφέρειας.

Οι εργασίες στους μεγάλους δρόμους της πόλης μας έχουν αργήσει αισθητά και οι συμπολίτες μας διαμαρτύρονται συνεχώς για την κακή κατάσταση σε πολλούς κεντρικούς δρόμους. Πάντως με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων που θα τρέξουν το οδικό δίκτυο του Περιστερίου θα βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment