PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Αστυνομικός έσωσε πολίτη που κατέρρευσε στο πεζοδρόμιο (video)


Με αστραπιαίες κινήσεις Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ κατάφεραν το μεσημέρι της Τετάρτης να σώσουν έναν πολίτη που κατέρρευσε στη μέση του πεζοδρομίου.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην οδό Φαβιέρου στα σύνορα του Περιστερίου με το Χαϊδάρι, όταν ένας άνδρας ηλικίας περίπου 60 ετών έχασε τις αισθήσεις του και κατέρρευσε στη μέση του πεζοδρομίου.

Οι περαστικοί που αντιλήφθηκαν το γεγονός, πανικοβλήθηκαν και κάλεσαν άμεσα το 166, ενώ για καλή τύχη του πολίτη εκείνη την ώρα διέσχιζαν το δρόμο Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ.

Αφού τους σταμάτησαν οι πανικόβλητοι πολίτες, οι Αστυνομικοί έσπευσαν προσπαθώντας να δώσουν άμεσα τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άνδρα.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο ένας από τους Αστυνομικούς παρείχε τις πρώτες βοήθειες στον πολίτη, κάνοντας του μαλάξεις στο στήθος για περισσότερα από 20 λεπτά, με τους μάρτυρες του περιστατικού να αναφέρουν ότι οι ενέργειες τους βοήθησαν στο να επανέλθουν οι αισθήσεις του πολίτη.

Μετά από λίγο κατέφθασε και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τυχερό μέσα στην ατυχία του άνδρα, διακομίζοντας τον στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ που διακρίνεται στο βίντεο να δίνει τις πρώτες βοήθειες ονομάζεται Χρήστος Πετμεζάς και αποτελεί το καλό παράδειγμα σε μια εποχή που η εμπιστοσύνη των πολιτών έναντι της Αστυνομίας δοκιμάζεται.

Υπάρχουν και οι Αστυνομικοί που βρίσκονται έμπρακτα δίπλα στους πολίτες, δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις για το καθήκον που τελούν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment