PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Από άχρηστο οικόπεδο σε μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά


Ο Δήμος Περιστερίου έχει θέσει ως βασική του προτεραιότητα την αγορά οικοπέδων και πλέον ο προγραμματισμός αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά με τη δημιουργία χώρων προς όφελος των πολιτών.

Ήδη έχουν αγοραστεί περισσότερα από έξι οικόπεδα σε περιοχές όπως ο Λόφος Αξιωματικών, η Ανθούπολη και ο Άγιος Ιερόθεος ενώ προγραμματίζονται και άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για δημιουργία αθλητικών χώρων, παιδικών χαρών και βρεφονηπιακών σταθμών.

Στην περιοχή του Λόφου Αξιωματικών οι κάτοικοι της γειτονιάς που βρίσκεται κοντά στην οδό Ελευθερίας θα έχουν από την ερχόμενη βδομάδα τη δυνατότητα να επισκέπτονται με τα παιδιά τους μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά που έχει δημιουργηθεί βάσει των απαραίτητων πιστοποιήσεων και προδιαγραφών.

Πρόκειται για οικόπεδο που αγοράστηκε από το Δήμο Περιστερίου και με χρηματοδότηση από ιδίους πόρους μεταμορφώθηκε σε ένα χώρο που αναμφισβήτητα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων της γειτονιάς.

Πολύ κοντά στο σημείο και συγκεκριμένα πίσω από τον Ι.Ν. Υπαπαντής του Κυρίου υπάρχει ένα ακόμα οικόπεδο που έχει αγοραστεί ήδη από το Δήμο Περιστερίου και μέσα στους επόμενους μήνες θα ολοκληρωθεί η κατασκευή ενός νέου βρεφονηπιακού σταθμού.

Δυο έργα που έχουν βασικό στόχο τις άμεσες ανάγκες των κατοίκων της εν λόγω περιοχής του Λόφου αλλά και προπομποί για το μελλοντικό πλάνο που υπάρχει.

Η εικόνα του οικοπέδου πριν την αγορά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment