PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι ή Περιφέρεια για τον Ανδρέα Παχατουρίδη;


Ενώ οι εκλογές πλησιάζουν, τα σενάρια είναι πολλά για τη μάχη σε αυτοδιοικητικές και περιφερειακές εκλογές και σε αυτά εμπλέκεται και ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

Είναι γεγονός ότι ο Ανδρέας Παχατουρίδης, εδώ και πολλά χρόνια, έχει μετατρέψει το Περιστέρι σε μία πόλη που αποτελεί τόπο προορισμού, καθώς την έχει, ομολογουμένως, αναβαθμίσει τόσο αισθητικά, όσο και στον οικονομικό τομέα, ανεβάζοντας τις “μετοχές” του κατά πολύ στον πολιτικό κόσμο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, πολλοί να θεωρούν οτι ο κ. Παχατουρίδης σκέφτεται να ανέβει επίπεδο, να δοκιμάσει κάτι πολύ πιο δύσκολο, όπως είναι η Περιφέρεια Αττικής, όπου πολλοί θα παλέψουν για να πάρουν το χρίσμα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δήμαρχος Περιστερίου σκέφτεται την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής, αλλά με προϋποθέσεις.

Δηλαδή, δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβει στις Περιφερειακές εκλογές υπό την σκέπη κάποιου κόμματος (ακούγεται η ΝΔ ότι τον έχει προσεγγίσει), αλλά θα το σκεφτόταν αν κατέβαινε ως ανεξάρτητος.

Στις αρνητικές προϋποθέσεις προστίθεται το γεγονός πως έχει γίνει αλλαγή και του εκλογικού νόμου και όπως μπορεί να αντιληφθεί κανείς, με απλή αναλογική και σε περίπτωση που κάποιος πάρει την πλειοψηφία θα πρέπει και πάλι να συνεργαστεί με τις άλλες παρατάξεις.

Τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο στην παρούσα φάση, ωστόσο, επί της παρούσης, το συμπερασμα που βγαίνει είναι ότι πιθανότερο να δούμε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη, ως υποψήφιο στην Περιφέρεια Αττικής, παρά τον Δήμαρχο Περιστερίου.

Άλλωστε, κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν ο Ανδρέας Παχατουρίδης μπορεί να αφήσει το Περιστέρι που τόσο αγαπάει και δεν σταματάει ποτέ να ανανεώνει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment