PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Έξι τα τμήματα που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους σε σχολεία


Έξι έχουν γίνει τα τμήματα των σχολικών μονάδων στο Περιστέρι που έχουν αναστείλει -μέχρι στιγμής- τη λειτουργία τους στις εκπαιδευτικές δομές της πόλης, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του Υπουργείου Παιδείας, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού σε εκπαιδευτικούς ή μαθητές.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το Α4 τμήμα του 13ου Γυμνασίου, τα τμήματα Β1, Β2, Β3 και Β4 του 10ου Γενικού Λυκείου και ένα τμήμα στο 24ο Νηπιαγωγείο.

Από την σχετική λίστα που ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρατηρείται μεγάλος αριθμός σχολικών μονάδων στη Δυτική Αθήνα που είναι σε αναστολή λειτουργίας σχολείων ή τμημάτων λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Σε 121 ανέρχονται πλέον τα σχολεία και τα τμήματα που παραμένουν κλειστά, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Τα περισσότερα καταγράφονται στην Αττική, όπου βρίσκεται το επίκεντρο της πανδημίας του κορωνοϊού.

Την απόφαση για την προσωρινή αναστολή λειτουργίας τμημάτων ή σχολικών μονάδων λαμβάνεται από τον οικείο Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μετά από γνώμη του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της οικείας Περιφερειακής Ενότητας.

Δείτε την λίστα που ανακοινώνει το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment