PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Περιστέρι: Ένα σκαλί πριν την επιστροφή στην Α1


Ο πρεσβευτής της πόλης μας, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου, πήρε φέτος την πολυπόθητη άνοδο στην Α2 και την επόμενη χρονιά θα διεκδικήσει το μεγάλο στόχο που λέγεται Α1.

Η ομάδα-σύμβολο της πόλης, που για πολλά χρόνια το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» αποτελούσε το σημείο συνάντησης για πολλούς Περιστεριώτες θα βρεθεί του χρόνου σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της ιστορίας της.

Αυτή τη φορά δεν θα αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια της Euroleague αλλά θα προσπαθήσει να ανέβει στην κατηγορία που ανήκει και λείπει εδώ και κάποια χρόνια.

Οι προϋποθέσεις είναι με το μέρος του Περιστερίου. Δυνατή και έμπειρη διοίκηση, καυτή εξέδρα και όνομα που θα ζήλευαν αρκετές ομάδες της Ελλάδας.

Η καλή διαχείριση και οικονομική στήριξη της ομάδας από τον πρόεδρο Φίλιππο Κότση πήρε υπεραξία με την έλευση του γνωστού μπασκετικού παράγοντα Ανδρέα Πολέμη. Μια έλευση που έφερε χαμόγελα και αισιοδοξία στο κλειστό του Περιστερίου και όχι άδικα αφού ο κ. Πολέμης γνωρίζει πώς να οδηγήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Σε αυτή την προσπάθεια θα χρειαστεί ο κόσμος της πόλης. Φέτος, στη Β Εθνική, οι οργανωμένοι οπαδοί του ΓΣΠ, Fentagin, έδιναν δυναμικό παρών σε κάθε εντός και εκτός έδρας αγώνα της ομάδας και δεδομένο είναι πως θα συνεχίσουν να το κάνουν και την επόμενη χρονιά ανελλιπώς.

fentagin_gsp_kleisto

Ο ΓΣΠ χρειάζεται όμως και τον απλό φίλαθλο της πόλης που γέμιζε το κλειστό στις παλιές καλές εποχές. Πρέπει σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας να εμψυχώνουν την προσπάθεια των παικτών περισσότεροι φίλαθλοι γεμίζοντας το «Ανδρέας Παπανδρέου». Άλλωστε οι τιμές των εισιτηρίων δεν είναι απαγορευτικές και είναι ισόποσες με έναν Σαββατιάτικο καφέ.

Σπουδαίο ρόλο στη δύναμη της εξέδρας θα παίξουν και οι ακαδημίες του συλλόγου που πρέπει να στηρίζουν σε κάθε αγώνα την προσπάθεια της ομάδας. Τρανό παράδειγμα το τελευταίο παιχνίδι της Β Εθνικής με τον Μανδραϊκό όπου τα παιδιά με τη φωνή τους εμψύχωναν τους παίκτες.

Τελευταίο κομμάτι στο παζλ της ανόδου το έμψυχο δυναμικό. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο οι κύριοι Κότσης και Πολέμης αλλά και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραγιάννης θα χτίσουν μια ομάδα που μοναδικό στόχο θα έχει την άνοδο. Ένα κράμα τωρινών και νέων παικτών θα αποτελέσουν την ομάδα που θα ανέβει το σκαλί της Α2.

Όλοι δίπλα σε αυτή την αξιόλογη προσπάθεια που γίνεται στο Περιστέρι!

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment