PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Περιστέρι: Έκλεισε το γήπεδο Ηφαίστου, ξεκινάνε οι εργασίες


Με την ολοκλήρωση των τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων των ομάδων την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 έκλεισε το γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι.

Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ομάδες αγωνίστηκαν στο γήπεδο με την τωρινή του κατάσταση αφού όπως σας είχε ενημερώσει το PeristeriNews.gr ξεκινούν εργασίες αναμόρφωσης τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Το γήπεδο αναμένεται το πρωί της Τρίτης να παραδοθεί στην εταιρεία που έχει αναλάβει την εργολαβία αφού πρώτα οροθετηθούν οι τελικές προϋποθέσεις από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Περιστερίου και τον Αντιδήμαρχο τεχνικών έργων και πολεοδομίας, Παναγιώτη Λύκο.

Το έργο πνοής για τα παιδιά και τους αθλητές στην πόλη μας αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 3-4 μήνες αφού όλα κυλήσουν ομαλά και βάσει προγραμματισμού.

Πρόκειται για ένα ακόμα έργο που στοχεύει στην ανάπτυξη του αθλητισμού στο Περιστέρι, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Περιστερίου και η αξία του θα φτάσει στις 820.000 ευρώ με ΦΠΑ.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 550.000 ευρώ και από πόρους του Δήμου Περιστερίου για το επιπλέον ποσό των 270.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment