PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Περιστέρι: Έκκληση για την αποφυγή του συνωστισμού από την Αστυνομία


Συχνά είναι τα φαινόμενα συνωστισμού σε παγκάκια και πλατείες στο Περιστέρι με τις Αστυνομικές Αρχές της πόλης να κάνουν συνεχείς εκκλήσεις για την αποφυγή δημιουργίας εστιών μετάδοσης του κορωνοϊού.

Όλες τις προηγούμενες μέρες δεκάδες περιπολικά βγήκαν στους δρόμους της πόλης κάνοντας συνεχείς εκκλήσεις για αποφυγή του συνωστισμού ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ακόμα και ο διοικητής του τμήματος συμμετείχε στις υποδείξεις προς τους πολίτες.

Μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις οι Αστυνομικοί δεν προχώρησαν στην έκδοση προστίμου αλλά υπέδειξαν στους πολίτες που συγκεντρώνονταν σε παγκάκια και πλατείες να αποφεύγουν τον συνωστισμό.

Σε άλλες περιπτώσεις η συγκέντρωση ατόμων έξω από μαγαζιά που λειτουργούν ως takeaway επέφερε πρόστιμα τόσο για τα μαγαζιά όσο και για τους πελάτες τους.

Παρόλο που η παρουσία της Αστυνομίας είναι συνεχής ειδικά σε συγκεκριμένα σημεία της Αιμιλίου Βεάκη η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί με νεαρούς πολίτες να μαζεύονται σε κοινόχρηστα παγκάκια απολαμβάνοντας το takeaway ποτό τους.

Παράλληλα πολλά είναι τα μαγαζιά εστίασης που παραμένουν κλειστά με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η επαναφορά της εστίασης στην κανονική της λειτουργία να διαφαίνεται στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου διορίστηκε επικεφαλής στον Εθνικό Κήπο

Peristeri News

Νίκαια: Σκότωσε στη μέση του δρόμου τον γαμπρό του με καραμπίνα

Peristeri News

Ο Μάρτιος μας «υποδέχεται» με δύο τριήμερα

Peristeri News

Leave a Comment