PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Περισσότεροι του ενός αυτοί που αποδείχθηκαν ικανοί για όλα»


Όπως τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη λίστα Λαγκάρντ συντελέσθηκαν εξακολουθητικά εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος και κατά παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

«Είναι περισσότεροι του ενός αυτοί που αποδείχθηκαν ικανοί για όλα» αναφέρει η υπεύθυνη για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ Ζωή Κωνσταντοπούλου, σε δήλωσή της για τα «εγκλήματα που συντελέστηκαν» στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Όπως ειδικότερα τονίζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τη λίστα Λαγκάρντ συντελέσθηκαν εξακολουθητικά εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος και κατά παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

«Δεν έγιναν από έναν, ούτε με μία στιγμιαία πράξη. Και συνεχίσθηκαν, πέραν της υπουργικής θητείας των ενεχομένων κυβερνητικών προσώπων» υπογραμμίζει η κ. Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντας ότι «ευθύνη έχουν οι διατελέσαντες υπουργοί Οικονομικών και όλοι όσοι ενεπλάκησαν στην απόκρυψη, υπεξαγωγή και επεξεργασία ενός δημοσίου εγγράφου- πειστηρίου, σαν να ήταν προσωπικό ραβασάκι».

Η βουλευτής καλεί εκείνους, που «αποδεδειγμένα προσπάθησαν, κατά τους τρεις τελευταίους μήνες, να συγκαλύψουν το έγκλημα και να υποθάλψουν τους υπαιτίους, να σταματήσουν την ένοχη φλυαρία και τις συνένοχες μεθοδεύσεις». Εκτιμά, τέλος, ότι είναι οι ίδιοι που «σήμερα, πρόθυμα θυσιάζουν έναν για να σώσουν τους υπολοίπους και την καταρρέουσα κυβερνητική συμπαράταξή τους».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Δεν πάνε σε εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Νάντια Γιαννακοπούλου: Συμφωνώ με το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια

Peristeri News

Leave a Comment