PeristeriNews.gr
Οικονομία

Περισσότερες δόσεις


Το ενδεχόμενο παράτασης της ταχυδρομικής αποστολής των αιτήσεων σχετικά με τη ρύθμιση περιπτώσεων χώρων που έχουν αλλάξει χρήση, καθώς και την επέκταση των δόσεων για την καταβολή προστίμων από όσους ενταχθούν στη ρύθμιση

Το ενδεχόμενο παράτασης για την ταχυδρομική αποστολή των αιτήσεων για τη ρύθμιση περιπτώσεων χώρων που έχουν αλλάξει χρήση, καθώς και της επέκτασης των δόσεων για την καταβολή προστίμων από όσους ενταχθούν στη ρύθμιση, εξετάζει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Σε συνάντησή του με δημοσιογράφους, ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ Νίκος Σηφουνάκης ενημέρωσε ότι διερευνάται νομικά το ενδεχόμενο να δοθεί δίμηνη παράταση στην καταληκτική ημερομηνία για την ταχυδρομική αποστολή των αιτήσεων για ρύθμιση. Τούτο σημαίνει ότι η καταληκτική ημερομηνία, 31 Οκτωβρίου, που προβλέπει ο νόμος, μετατίθεται για τις 31 Δεκεμβρίου του 2010.

Σε ερώτηση για ενδεχόμενη παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων για ρύθμιση ημιυπαίθριων χώρων, ο κ. Σηφουνάκης είπε ότι «προς το παρόν, δεν τίθεται θέμα παράτασης».

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το υπουργείο (στοιχεία της Παρασκευής, 22 Οκτωβρίου), ο συνολικός αριθμός των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί, πανελλαδικά, ανέρχεται σε 147.000.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Γ. Στουρνάρας: Αν δεν ήταν το 2015 η Τράπεζα της Ελλάδος, η χώρα ίσως να είχε βγει από την ευρωζώνη

Peristeri News

Στο 10,4% η ανεργία τον Ιανουάριο

Peristeri News

Στο 3,2% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα, στο 2,6% στην Ευρωζώνη το Φεβρουάριο

Peristeri News

Leave a Comment