PeristeriNews.gr
Πολιτική

Περιοδεία Αντ. Σαμαρά στην πόλη του Πειραιά


Πολύωρη περιοδεία στην πόλη του Πειραιά πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο που στηρίζει το κόμμα για το δήμο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.

Πολύωρη περιοδεία στην πόλη του Πειραιά πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο που στηρίζει το κόμμα για το δήμο Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο.

“Ηρθαμε να δώσουμε ελπίδα, ήρθαμε να πάμε δίπλα στον κόσμο”, δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος επεσήμανε πως η ΝΔ έχει πρόγραμμα για να πάει μπροστά ο τόπος.

“Απευθύνομαι στον απλό κόσμο, στον μικροέμπορο και του λέω ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αλλάξουν τα πράγματα”, δήλωσε ο κ. Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς εξαπέλυσε επίθεση στον κ. Γ. Παπανδρέου αλλά και τον Γ. Παπακωνσταντίνου για τις υπαινικτικές δηλώσεις του για τον Κώστα Καραμανλή.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, διερωτήθηκε τι θα είχε συμβεί αν είχε γίνει το αντίθετο, αν δηλαδή, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στελέχη της ΝΔ είχαν δυσφημήσει, είχαν πει ψέματα για τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε, διευκρινίσεις από την κυβέρνηση σχετικά με το ενδεχόμενο της παράτασης αποπληρωμής των δανειακών υποχρεώσεων της χώρας.

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε πολλά καταστήματα, συνομίλησε με καταστηματάρχες, επιχειρηματίες, καταναλωτές και κατοίκους, οι οποίοι του εξέφρασαν την έντονη ανησυχία τους, τόσο για την κατάσταση της οικονομίας και την καθίζηση της αγοράς, όσο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η πόλη.

“Ηρθα εδώ για να δω τον παλμό του απλού κόσμου”, δήλωσε ο κ. Σαμαράς, ο οποίος χαρακτήρισε την πόλη του Πειραιά ως την πιο βρώμικη που έχει επισκεφθεί στο πλαίσιο των περιοδειών του.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, εξέφρασε την ανησυχία του για τα όσα άκουσε, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά, η πτώση του τζίρου ξεπερνά το 40%, πολλά καταστήματα δεν είχαν κάνει καν σεφτέ, ενώ πολλά είναι και τα “λουκέτα”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δηλώσεις των πολιτικών για την τραγωδία των Τεμπών

Peristeri News

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Leave a Comment