PeristeriNews.gr
Διεθνή

Πεδίο μάχης η Υεμένη


Ένας υπεύθυνος ασφαλείας και οι δύο του σωματοφύλακες σκοτώθηκαν ενώ ακόμη 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από μέλη μίας φυλής στην Τάιζ, στη νοτιοδυτική Υεμένη.

Ένας υπεύθυνος ασφαλείας και οι δύο του σωματοφύλακες σκοτώθηκαν ενώ ακόμη 7 άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα από μέλη μίας φυλής στην Τάιζ, στη νοτιοδυτική Υεμένη, όπου συνεχίζονται οι συγκρούσεις μεταξύ αντικαθεστωτικών και των οπαδών του προέδρου, Άλι Αμπντάλα Σάλεχ.

Ο συνταγματάρχης Άχμεντ Ράζαζ, τοπικός επικεφαλής ασφαλείας του βόρειου τομέα της Τάιζ, και οι δύο του σωματοφύλακες σκοτώθηκαν σε μία σύγκρουση με αντικυβερνητικούς αντάρτες, όπως δήλωσε μία πηγή από τις δυνάμεις ασφαλείας. Επτά άνθρωποι, τέσσερις ένοπλοι και τρεις άμαχοι, τραυματίστηκαν, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Λίγες ώρες νωρίτερα τέσσερις άνθρωποι είχαν τραυματιστεί σε νυχτερινό βομβαρδισμό που πραγματοποίησε η Επαναστατική Φρουρά, που είναι πιστή στον Σάλεχ, και η οποία είχε στόχο συνοικίες της Τάιζ έπειτα από ένοπλες συγκρούσεις με μαχητές φυλών που έχουν συνταχθεί με τους αντικαθεστωτικούς, σύμφωνα με πηγές από τις φυλές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Ισραήλ εισέβαλε στη Ραμάλα

Peristeri News

Ο Πούτιν απειλεί με πυρηνικό πόλεμο αν το ΝΑΤΟ στείλει στρατό στην Ουκρανία

Peristeri News

Γαλλία: Κατοχυρώνει συνταγματικά το δικαίωμα στην άμβλωση

Peristeri News

Leave a Comment