PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Πατούλης στο Περιστέρι: Ισότιμη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής


Στο Περιστέρι βρέθηκε το πρωινό της Κυριακής ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, συνομιλώντας με πολύ κόσμο τόσο στον εμπορικό πεζόδρομο της Εθνικής Αντιστάσεως όσο και στα μαγαζιά εστίασης της Αιμιλίου Βεάκη.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε τη σημασία αγαστής συμπόρευσης του Α’ και του Β’ βαθμού Αυτοδιοίκησης για την ισότιμη ανάπτυξη και των 66 Δήμων της Αττικής και εστίασε στην άμεση και ριζική αντιμετώπιση με στρατηγική και σχέδιο κρίσιμων ζητημάτων για τις τοπικές κοινωνίες όπως είναι η διαχείριση των απορριμμάτων και η διευθέτηση των όμβριων υδάτων.

«Τελειώνουμε με το χθες που κράτησε την Αττική πίσω όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

«Στο επίκεντρο του προγράμματος και της στρατηγικής μας είναι ο πολίτης και η βελτίωση της καθημερινότητας του. Σε αυτό το πλαίσιο  μακριά από δημαγωγίες, λαϊκισμούς και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, οι δύο βαθμοί Αυτοδιοίκησης θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε μία μητροπολιτική Περιφέρεια-Πρότυπο, που θα κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης. Δεσμευόμαστε και θα το κάνουμε πράξη».

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Περιστέρι ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί καταστήματα της πόλης και να συνομιλήσει με κατοίκους, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment