PeristeriNews.gr
Οικονομία

Παροχές για Εργατική Κατοικία


Η αναμόρφωση ο εξορθολογισμός και η επανέναρξη των προγραμμάτων του Οργανισμού εργατικής Κατοικίας καθώς και η αποπληρωμή κατά το επόμενο διάστημα του επιδόματος ενοικίου.

Η αναμόρφωση ο εξορθολογισμός και η επανέναρξη των προγραμμάτων του Οργανισμού εργατικής Κατοικίας καθώς και η αποπληρωμή κατά το επόμενο διάστημα του επιδόματος ενοικίου, ήταν το αντικείμενο της σημερινής σύσκεψης στα γραφεία του ΟΕΚ με την συμμετοχή του Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Βασίλη Κεγκέρογλου και εκπροσώπων των κοινωνικών εταίρων που συμμετέχουν στο Δ.Σ του Οργανισμού.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε το πλαίσιο και οι άξονες της νέας πολιτικής στεγαστικής συνδρομής, με στόχο την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των διαθέσιμων πόρων καθώς και η σταδιακή δημοσιοποίηση των προγραμμάτων από το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου και η επανέναρξη τους από την 1η Φεβρουαρίου 2011.

Η ολοκλήρωση της διαδικασίας αντικειμενοποίησης των κριτηρίων και εξορθολογισμού όλων των δανειοδοτικών και επιδοματικών προγραμμάτων μέχρι τον Ιανουάριο και ο προγραμματισμός κατασκευής νέων οικισμών με σύγχρονες προδιαγραφές.

Η ανάπτυξη του μηχανισμού είσπραξης οφειλών δικαιούχων του ΟΕΚ σε συνδυασμό με τη ρύθμιση δανείων που βρίσκονται σε καθυστέρηση αποπληρωμής με ιδιαίτερη μέριμνα για τους ανέργους.

Η καταβολή κατά το ερχόμενο διάστημα του επιδόματος ενοικίου σε όλους τους δικαιούχους που δεν το έχουν λάβει.

Η σταδιακή κάλυψη των υποχρεώσεων του οργανισμού για τα δάνεια που είχαν δρομολογηθεί μέχρι τις 9 Ιουλίου του 2010.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νέα εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα από την εφορία

Peristeri News

Καταφθάνει ο λογαριασμός του νέου ΕΝΦΙΑ

Peristeri News

Πότε και πόσο αυξάνεται ο κατώτατος μισθός στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment