PeristeriNews.gr
Τεχνολογία

Παρουσιάστηκαν επίσημα τα Windows Phone 8


Με νέα χαρακτηριστικά εφοδιάζεται το λειτουργικό.

Σε εκδήλωσή της, στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο, η Microsoft αποκάλυψε και επίσημα το λειτουργικό Windows Phone 8.

Ο Joe Belfiore, υπεύθυνος του προγράμματος Windows Phone και o Steve Ballmer, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παρουσίασαν κάποια νέα χαρακτηριστικά του λειτουργικού καθώς και μια σειρά συσκευών οι οποίες ήδη είχαν παρουσιαστεί στην Ευρώπη.

Αρχικά, το γραφικό περιβάλλον δεν διαφέρει και πολύ από τα Windows Phone 7, είναι βασισμένο στην ιδέα των «live tiles» με τα γνωστά κουτάκια που είχαμε συνηθίσει από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Η βασική διαφορά όμως είναι πως αυτή τη φορά, τα tiles είναι περισσότερα και μπορούν να περιέχουν σημαντικές πληροφορίες στην αρχική οθόνη, όπως ειδοποιήσεις χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την αντίστοιχη εφαρμογή.

Ανανεωμένη εμφανίζεται και η οθόνη κλειδώματος, η οποία προσφέρει ακόμα περισσότερες πληροφορίες. «Θα αναδύονται αυτόματα ειδοποιήσεις και φωτογραφίες με περιεχόμενο από τις αγαπημένες σας εφαρμογές», είπε ο Belfiore.

Ταυτόχρονα, η Microsoft σε συνεργασία με το Facebook δημιούργησε μια νέα εφαρμογή του κοινωνικού δικτύου που μπορεί να εμφανίζει τα updates στην αρχική οθόνη, ενώ παρόμοια λειτουργία διαθέτει και η επίσημη εφαρμογή του Twitter.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Google: Μάθε αν έχουν διαρρεύσει οι κωδικοί σου

Peristeri News

Πώς η οθόνη μας γυρνάει τούμπα

Peristeri News

Η Google καταργεί τα cookies

Peristeri News

Leave a Comment