PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Παρουσίαση των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών του Άδωνι Γεωργιάδη


Τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού «Αττική οδός» για την Περιφέρεια Αττικής παρουσίασε σήμερα στα Γραφεία του Κόμματος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης.

Τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες του Συνδυασμού «Αττική οδός» για την Περιφέρεια Αττικής παρουσίασε σήμερα στα Γραφεία του Κόμματος ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ο Συνδυασμός μας με το όνομα «Αττική Οδός» ήρθε η ώρα να ξεκινήσει επισήμως την προεκλογική του εκστρατεία. Σας παρουσιάζω λοιπόν σήμερα τους πιο στενούς μου συνεργάτες, τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες με τους οποίους προσδοκώ ότι θα επιτύχουμε ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.

Ξεκινώ με τον κ. Αντώνη Δαλακούρα τον οποίο καλωσορίζω στον συνδυασμό μας. Ήταν ο πρώτος σε σταυρούς, εκλεγμένος Νομαρχιακός σύμβουλος του συνδυασμού που υποστηρίχθηκε στις προηγούμενες Νομαρχιακές εκλογές από την ΝΔ. Είναι από τους ανθρώπους που ξέρουν πάρα πολύ καλά την τοπική αυτοδιοίκηση και είναι μεγάλη τιμή για μένα να τον έχω στον συνδυασμό μου.

Ο φίλος και συνάδελφος Θ. Πλεύρης ο οποίος είναι ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, ο βουλευτής με τις περισσότερες ερωτήσεις στο Κοινοβούλιο για τις γειτονιές στην Αθήνα, Η επιλογή του έγινε μ’ αυτό το κριτήριο.

Η κ. Κατερίνα Αδαμοπούλου η οποία είναι σήμερα η επικεφαλής του Νομαρχιακού συμβουλίου στην Αθήνα από το συνδυασμό που υποστηρίχθηκε στις προηγούμενες Νομαρχιακές εκλογές από την ΝΔ και εκλέγεται συνεχώς από το 1994. Θα είναι από τα πρόσωπα του συνδυασμού μας που θα δώσει τις μάχες για να έχει ο κόσμος της Αττικής μια καλύτερη ζωή. Θα είναι υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης στον Νότιο τομέα των Αθηνών.

Ο Μπάμπης Καραθάνος. Στενός μου συνεργάτης και φίλος για πολλά χρόνια με πολλούς αγώνες για τα εθνικά θέματα. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον Βόρειο τομέα των Αθηνών.

Ο κ. Άρης Σπίνος: Γνωστός δημοσιογράφος. Ευχαριστώ για την προτίμηση και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Πρωταγωνίστησε μέσα από τις εκπομπές στο extra για τα θέματα των παράνομων αλλοδαπών, του παραεμπορίου και της εγκληματικότητας. Είναι θέματα που ο συνδυασμός μας θα προτάξει και έτσι ο κ. Σπίνος είναι ένας πολύτιμος συνεργάτης. Θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον Πειραιά.

Ο Καθηγητής κ. Χρ. Γούδης. Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στην Ανατολική Αττική. Είναι ένα σεβαστό πρόσωπο του οποίου οι επιστημονικές περγαμηνές είναι γνωστές σε όλους αλλά κυρίως γνωστές είναι οι διαυγείς θέσεις του στα πολιτικά ζητήματα της χώρας.

Είναι ο άνθρωπος που κοσμεί τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ως Πρόεδρος του Ιδρύματος Ίων Δραγούμης.

Ο κ. Χρήστος Χαρίτος στην περιφέρεια των Νήσων, ένα από τα πιο άξια στελέχη του ΛΑΟΣ. Και κλείνω την παρουσίαση με έναν από τους πιο επιτυχημένους δημάρχους της Δυτ. Αττικής, τον Κων. Μακρυνόρη».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment