PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Παρουσίαση νέων αποκτημάτων και φανέλας Ατρόμητου


Παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα αλλά και η φανέλα της ΠΑΕ Ατρόμητος την προηγούμενη Πέμπτη στο ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας. Παρουσιάστηκαν τα νέα αποκτήματα αλλά και η φανέλα της ΠΑΕ Ατρόμητος την προηγούμενη Πέμπτη στο ολυμπιακό κέντρο πυγμαχίας. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι του τύπου αλλά και εξέχουσες μορφές της πόλης και της ομάδας. Παρευρέθηκαν οι κ.κ. Παχατουρίδης , Μπέτσης , Αβραμίδης , Μιχαλόπουλος , Χατζής , Καρακατσάνης και ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Δώνης. Όπως πάντα κοντά στην ομάδα, έτσι και σήμερα οι οπαδοί της Fentagin.
Στην αρχή της παρουσίασης το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιώργος Σπανός που ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια έθεσε τους στόχους της ομάδας για την φετινή περίοδο. Συγκεκριμένα είπε:

“Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει όπως και πέρυσι. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάσουμε στον αγωνιστικό χώρο ένα σύνολο καλύτερο και από πέρυσι. Στην πρώτη αγωνιστική είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα, όμως από δω και πέρα θα κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Συνεχίζουμε το Σάββατο στον αγώνα με τον Ηρακλή που θα γίνει στο γήπεδο μας με μονό στόχο τη νίκη. Ο Ατρόμητος είναι από τις υγιέστερες ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά. Ο στόχος που θέτουμε για φέτος είναι η είσοδος στην επτάδα. Για να το καταφέρουμε αυτό ζητώ συμπαράσταση από τους τοπικούς φορείς της πόλης, αλλά περισσότερο από τον κόσμο του Περιστερίου. Όταν γεμίσει το γήπεδο μας να είστε σίγουροι ότι θα κυνηγήσουμε και τις κορυφαίες θέσεις στο πρωτάθλημα της Superleague. Δεν θέλω τον Ατρόμητο κομπάρσο στην Ελλάδα αλλά πρωταγωνιστή” είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπανός.

Στη συνέχεια μίλησε και ο δήμαρχος της πόλης μας και ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας κ. Ανδρέας Παχατουρίδης. Είπε τα εξής:

“Ο Ατρόμητος δεν είναι ποδοσφαιρική φωτοβολίδα αλλά μια ισχυρή δύναμη του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό που χρειάζεται είναι η παρουσία του κόσμου στο γήπεδο του Περιστερίου. Ο κόσμος πρέπει να υποστηρίξει την ομάδα της πόλης μας και όχι τις μεγάλες του ΠΟΚ. Η ομάδα έχει βάλει γερές βάσεις για να καταφέρει πολλά τα επόμενα χρόνια. Το μόνο που χρειάζεται είναι η στήριξη μας”

Μετά την ομιλία του δημάρχου άρχισε η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων της ομάδας. Ο πρώτος που μίλησε δεν μπορούσε να είναι άλλος από τον Ανρί Καμαρά. Ένα από τα μεγαλύτερα μεταγραφικά αποκτήματα της φετινής περιόδου αλλά και της ιστορίας του Ατρόμητου γενικότερα. Ο Καμαρά θα φοράει το νούμερο 7 στην πλάτη. Δήλωσε τα εξής :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και που υπέγραψα με τον Ατρόμητο. Θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είμαστε μέσα στην πεντάδα. Αυτό φάνηκε και στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό αλλά και στο ματς με τη Λάρισα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε λόγω ατυχίας. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Leave a Comment